Cine au fost cei mai buni sportivi „Wazary Dojo” Barlad in anul 2018?

0
779

Recent, luptatorii legitimati la Clubul Sportiv „Wazary Dojo” Barlad care s-au evidentiat la competitiile de arte martiale din cursul anului 2018 au avut parte de o premiere speciala. Este vorba despre o ceremonie desfasurata in sala de sport a Scolii Gimnaziale „Principesa Elena Bibescu” Barlad, organizata de sensei Alexandru Rotaru, in cadrul careia toti sportivii care au cucerit medalii la campionatele si concursurile din ultimele 12 luni au primit diplome de excelenta.

In total, cei 40 de copii care au participat la competitiile de profil si-au adaugat in palmares 176 de medalii, dintre care 83 de aur, 58 de argint si 35 de bronz. Performanta este extraordinara pentru un club mic, de provincie, cu atat mai mult cu cat medaliile au fost obtinute in numai 12 competitii. Iar in total, in cei sapte ani de activitate, clubul a adunat 1.220 de medalii.

In functiile de rezultatele fiecaruia, a fost alcatuit si topul celor mai buni zece sportivi din anul 2018. Pe primul loc s-a situat Silvia Victoria Burca (13 ani), medaliata cu aur la Campionatul Mondial (CM) de Kempo, aur la Campionatul European (CE) de Kempo, aur la Campionatul National (CN) de Kempo si aur la Campionatul National al Republicii Moldova la Kempo (in total, in 2018, a cucerit 12 medalii de aur. Aceasta a fost urmata de Ana Maria Raluca Mazilu (10 ani), care a fost medaliata cu aur la CE de Kempo, aur la CN de Kempo si aur la Campionatul National al Republicii Moldova la Kempo (total – 9 aur si 4 argint). Pe locul III s-a clasat David Angheluta (11 ani), medaliat cu argint la CM de Kempo, aur la CN de Kempo si aur la Campionatul National al Republicii Moldova la Kempo (total – 8 aur, 2 argint si 1 bronz).

Top zece este continuat de Stefania Teletin (13 ani), medaliata cu argint la CM de Kempo, aur la CN de Kempo si bronz la Campionatul National al Republicii Moldova la Kempo (total – 4 aur, 4 argint si 1 bronz). Pe locul V s-a situat Rares Stefan Burca (9 ani), medaliat cu aur la CE de Kempo si aur la CN de Kempo (total – 8 aur si 1 argint), iar pe locul VI s-a clasat Teodora Sara Marin (11 ani), medaliata cu argint la CE de Kempo si aur la CN de Kempo (total – 5 aur, 6 argint si 1 bronz). Ultimele patru pozitii ale clasamentului au fost ocupate, in ordine, de Robert George Carp (12 ani), medaliat cu bronz la CE de Kempo si bronz la CN de Kempo (total – 3 aur si 4 argint); Mihaela Beatrice Stan (17 ani), medaliata cu bronz la CE de Kempo si argint la CN de Kempo (total – 4 argint si 3 bronz); Alexandra Craciun (11 ani), medaliata cu argint la CN de Kempo (total – 4 aur, 5 argint si 2 bronz); Marian Popa (total – 3 aur, 2 argint si 2 bronz). Clasamentul a fost alcatuit pe baza unor puncte acordate pentru castigarea medaliei de aur, in functie de nivelul concursului.

Anul 2018 a fost un an incredibil, cu rezultate extraordinare. Sa poti aduce acasa un aur de la Campionatul Mondial de Kempo si doua medalii de argint la prima participare la acest nivel, sa castigi trei medalii de aur, una de argint si doua de broz la Campionatul European, sa castigi trei medalii de aur din trei posibile la Campionatul Republicii Moldova de Kempo, sa reusesti performanta sa castigi sapte medalii de aur la Campionatul National de Kempo este o realizare. Oare ce poti sa-ti doresti mai mult? In primul rand, trebuie sa felicit acesti sportivi minunati si sa le multumesc parintilor acestora pentru toata implicarea. Nu vreau sa ne cream iluzii, dar cred ca putem depasi aceste performante cu incredere si perseverenta. Avem sportivi cu potential si acest lucru imi da incredere ca, in 2019, vom realiza performante notabile. Avem nevoie mare de un sprijin financiar din partea unui sponsor ca sa putem asigura participarea sportivilor la nivelul la care sunt pregatiti si fac apel, pe aceasta cale, daca este cineva care poate sponsoriza o parte din activitatea noastra sa vina alaturi de noi”, a declarat sensei Alexandru Rotaru, presedintele Asociatiei Clubul Sportiv „Wazary Dojo” Barlad.

Adriana Susnea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.