Bronz la Campionatul National de la Bacau

0
775

Pe 26 ianuarie, a avut loc o noua editie a Campionatului National de Atletism pentru Seniori, Tineret si Juniori 1, respectiv Campionatului National Universitar, eveniment sportiv organizat in sala de atletism din Bacau. Cateva sute de sportivi din toate colturile tarii au fost prezenti la competitie, Clubul Sportiv Scolar (CSS) Barlad inscriind doar o atleta. Este vorba despre Larisa-Paraschiva Talpis, in varsta de 15 ani si inclusa in categoria Junioara 2, care este antrenata de profesorul Lucian Bolgar.

Sportiva a concurat pe distanta de 400 de metri alaturi de alte 19 sportive extrem de bine pregatite din tara, insa a reusit sa scoata un timp de 59 secunde si 31 miimi (59.31), clasandu-se pe locul III si cucerind o binemeritata medalie de bronz. A fost depasita de o alergatoare legitimata la Universitatea de Vest din Timisoara (timp 58.02) si de una legitimata la Universitatea „Dunarea de Jos” Galati (timp 58.13).

Reamintim ca, gratie prestatiei de la Cupa „Romanian Masters Athletics”, desfasurata intre 19-20 ianuarie, in Bucuresti, Larisa a fost inclusa pe locul VI in topul celor mai bune atlete la nivel mondial la categoria de varsta U18, in proba de 800 metri. Lista contine 26 de nume din intreaga lume si a fost intocmita de International Association of Athletics Federations (IAAF). Atunci, barladeanca a facut o cursa „de milioane”, alergand pe distanta de 800 de metri in doar 2 minute, 12 secunde si 59 de miimi de secunda (2:12.59) si clasandu-se pe locul II la Senioare si pe locul I la Tineret, Junioare 1 si Junioare 2.

Adriana Susnea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.