Cinci rugbisti barladeni, nominalizati la superlativele anului 2018

0
940

Cinci jucatori de rugby din Barlad, dintre care doar doi activeaza in orasul natal, au fost nominalizati la diferite categorii in cadrul campaniei Voteaza superlativele anului 2018!. Ceilalti trei sunt legitimati la echipe din Baia Mare si Bucuresti.

Patru rugbisti barladeni care, in prezent, sunt legitimati la echipe din Super Liga si Divizia Nationala de Seniori, se numara printre jucatorii nominalizati la premiile pentru cei mai buni sportivi din campionatele interne din 2018. Doi dintre ei, respectiv Cristi Marian Chirica (20 ani), flanker la CSM Stiinta Baia Mare, si Cosmin Iliuta (20 ani), aripa la CSM Bucuresti, au fost nominalizati la categoria Cel mai bun tanar jucator din campionatul intern.

Un al treilea, in speta Alexandru Bucur (24 ani), care joaca pe post de fundas la CSM Stiinta Baia Mare, e in carti la categoria Cel mai bun jucator de rugby 7. Nu in ultimul rand, nominalizat la superlativele anului 2018 este si Razvan-Gabriel Belehuz (19 ani), flanker la Rugby Club Barlad, care a fost nominalizat la categoria Cel mai bun jucator din Divizia Nationala de Seniori (sezonul 2017-2018).

De asemenea, Ovidiu Cristian Neagu (17 ani), jucator la Clubul Sportiv Scolar Barlad si membru al echipei de rugby a Liceului Pedagogic Ioan Popescu Barlad, ce a castigat in 2018 titlul national la rugby super mixt – licee, a fost nominalizat la categoria Cel mai bun junior.

Cei care vor sa ii voteze o pot face intrand pe site-ul Federatiei Romane de Rugby, la rubrica Voteaza superlativele anului 2018!, pana cel tarziu pe 19 decembrie, ora 18.00. Ca si la editiile precedente, trofeele si plachetele vor fi acordate celor mai buni sportivi si antrenori ai anului 2018, de la toate categoriile de varsta, dar si celor mai bune cluburi, in cadrul Galei Rugbiului Romanesc, eveniment la care vor fi invitati fosti si actuali internationali din rugby, legende ale acestui sport, dar si numeroase personalitati din lumea sportului.

Trebuie spus ca, la editia din 2017, dintre cei sase jucatori si doi antrenori barladeni nominalizati, doar doi au fost votati printre superlativele anului. Este vorba despre Stefan Gabriel Cucos (21 ani) si Robert Neagu (27 ani). Primul juca pe centru la CS Tomitanii Constanta si a castigat premiul categoriei Cel mai bun jucator din Divizia A (sezonul 2016-2017), iar al doilea era fundas la CSA Steaua Bucuresti si a primit premiul la categoria Cel mai bun jucator de rugby 7.

Adriana Susnea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.