Barladeanul Cristi Chirica, printre superlativele rugbiului din 2018

0
1721

In urma centralizarii voturilor primite din partea iubitorilor de rugby, dar si a unei comisii speciale, Cristi Marian Chirica (20 ani) este singurul barladean desemnat drept unul dintre superlativele anului 2018. Sportivul joaca pe post de flanker la CSM Stiinta Baia Mare si a castigat premiul categoriei Cel mai bun tanar jucator din campionatul intern.

Pe langa acesta, inca patru rugbisti barladeni care activeaza la echipe din SuperLiga si Divizia Nationala de Seniori s-au numarat printre cei nominalizati la premiile acordate celor mai buni sportivi din campionatele interne din 2018. Cosmin Iliuta (20 ani), aripa la CSM Bucuresti, a fost nominalizat tot la categoria Cel mai bun tanar jucator din campionatul intern, iar Alexandru Bucur (24 ani), fundas la CSM Stiinta Baia Mare, a fost nominalizat la categoria Cel mai bun jucator de rugby 7.

Razvan-Gabriel Belehuz (19 ani), flanker la Rugby Club Barlad, a fost in carti la categoria Cel mai bun jucator din Divizia Nationala de Seniori (sezonul 2017-2018), in timp ce Ovidiu Cristian Neagu (17 ani), jucator la Clubul Sportiv Scolar Barlad si membru al echipei de rugby a Liceului Pedagogic Ioan Popescu Barlad, ce a castigat in 2018 titlul national la rugby super mixt – licee, a fost nominalizat la categoria Cel mai bun junior.

Ca si la editiile precedente, trofeele si plachetele vor fi acordate celor mai buni sportivi si antrenori ai anului 2018, de la toate categoriile de varsta, dar si celor mai bune cluburi, in cadrul Galei Rugbiului Romanesc, ce se va desfasura in perioada urmatoare. Ca de fiecare data, la eveniment vor fi invitati fosti si actuali internationali din rugby, legende ale acestui sport, dar si numeroase personalitati din lumea sportului.

Adriana Susnea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.