Atletii barladeni, trei medalii la Crosul Unirii

0
693

Fiecare dintre cei trei atleti legitimati la Clubul Sportiv Scolar (CSS) Barlad care au participat la Crosul Unirii, desfasurat in santurile Cetatii din Alba Iulia, au revenit acasa cu cate o medalie.

Pe 24 noiembrie, a avut loc cea de-a 50-a editie a Crosului Unirii, eveniment sportiv organizat in Alba Iulia pentru a marca atat Ziua Nationala a Romaniei, cat si Centenarul Marii Uniri. Nu mai putin de 470 de alergatori de toate varstele si din toate colturile tarii au fost prezenti la competitia devenita traditie in Alba Iulia, CSS Barlad inscriind trei atleti pregatiti de profesorul Lucian Bolgar. Este vorba despre Raul Alexandru Vrabie (Junior 3), Larisa-Paraschiva Talpis (Junioara 3) si Alexandra Andreea Vama (Junioara 2).

Astfel, la categoria 14-15 ani, feminin, Larisa Talpis s-a clasat pe locul II si a obtinut medalia de argint. Tot premiul II a fost obtinut si de Alexandra Vama, insa la categoria 16-17 ani, feminin. Nu in ultimul rand, la aceeasi categorie, insa la masculin, Raul Vrabie s-a clasat pe locul III, pentru cre a fost rasplatit cu o medalie de bronz. Potrivit organizatorilor, fiecare participant a primit cate un tricou, un pix si o diploma, iar cei de pe podium de la fiecare categorie de varsta si sex au fost rasplatiti cu medalii si diplome.

Competitia s-a desfasurat pe o distanta de circa trei kilometri, in santurile Cetatii din Alba Iulia, si a fost organizata de Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Alba, Asociatia Judeteana de Atletism Alba si Asociatia Judeteana „Sportul pentru Toti” Alba, in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean Alba si Primaria Alba Iulia.

Adriana Susnea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.