Olimpicii Barladului vor fi rasplatiti de municipalitate

1
2250

Pentru al treilea an consecutiv, elevii din Barlad care s-au remarcat la olimpiadele nationale din anul scolar 2017-2018 vor fi rasplatiti cu premii în bani. Ceremonia festiva va avea loc la Teatrul „Victor Ion Popa”, în jurul datei de 21 octombrie, ce marcheaza Ziua Palatului Comunal Barlad, adica împlinirea a 84 de ani de cand Primaria Barlad functioneaza în acelasi local.

Ca si editia precedenta, organizata de Ziua Internationala a Educatiei, sarbatorita pe 5 octombrie, si cea de-a treia editie a „Galei Olimpicilor Barladeni” se va desfasura tot în cursul lunii octombrie, însa mai spre final, ca activitate în cadrul manifestarilor prilejuite de Ziua Palatului Comunal. Pentru al treilea an consecutiv, municipalitatea barladeana îsi propune sa îi rasplateasca pe elevii si liceenii care s-au distins la olimpiadele nationale din cursul anului scolar 2017-2018. Asa cum a fost aprobata de consilierii locali în sedinta ordinara din 26 septembrie, suma alocata de la bugetul local pentru cei care au urcat pe podium si cei care au obtinut mentiuni se ridica la 35.000 lei. Elevii care au obtinut premiul I vor fi rasplatiti cu cate 1.000 de lei (individual) si cate 1.500 lei (echipe), cei cu premiul II – 800 lei (individual) si 1.000 lei (echipe), premiul III – 600 lei (individual) si 800 lei (echipe) si mentiune – 500 lei.
Astfel, potrivit listei centralizate în urma situatiei trimise de fiecare unitate scolara din oras, cate 1.000 de lei vor primi urmatorii elevi: Eusebiu Ramboi (olimpiada de Geografie, Scoala „Vasile Parvan”), Lucian Albu (olimpida de Interpretare instrumentala – flaut, Scoala de Arte „N. N. Tonitza”), Andrei Pintilii (olimpida de Geografie, Scoala „Episcop Iacov Antonovici”), Beatrice Irimescu (gimnastica, Clubul Sportiv Scolar), Amalia Puflea (gimnastica, Clubul Sportiv Scolar), Georgian Hutuleac (olimpiada de Religie, Colegiul National „Gheorghe Rosca Codreanu”), Alice Giusca (olimpiada de Psihologia varstelor, Liceul Pedagogic „Ioan Popescu”), Daniela Trica (gimnastica, Clubul Sportiv Scolar) si Iulia Zavate (olimpiada de Chimie, Colegiul „Codreanu”), în timp ce echipa de rugby a Liceului Pedagogic va fi rasplatita cu suma de 1.500 de lei.
Suma de 800 de lei va ajunge la elevii: Cristina Stavar (olimpiada de Psihopedagogie speciala, Liceul Pedagogic), Denisa Gherasim Tonita (olimpiada de Arte Plastice – Grafica, Liceul Pedagogic), Elena Cordun (olimpiada de Mestesuguri Traditionale, Liceul Pedagogic) si Claudiu Hutanu (olimpiada de Mestesuguri Traditionale, Liceul Pedagogic). Tot premiul II au obtinut si echipa de rugby tag a Scolii „Manolache Costache Epureanu”, dar si cele doua echipe de gimnastica (junioare II si junioare III) din cadrul Clubului Sportiv Scolar, fiecare urmand sa primeasca suma de 1.000 de lei.
Elevii care luat premiul III si care vor primi cate 600 de lei sunt: Anastasia Balaur (gimnastica, Clubul Sportiv Scolar), Ioana Balan (gimnastica, Clubul Sportiv Scolar), Andra Donose (gimnastica, Clubul Sportiv Scolar), Alina Gîbu (olimpiada de Tehnologii – Turism si alimentatie, Liceul Teoretic „Mihai Eminescu), Elena Manoliu (olimpida de Managementul elevilor, Liceul Pedagogic), Alexandra Stoleru (olimpiada de Mestesuguri Traditionale, Liceul Pedagogic) si Vasile Burghelea (olimpiada de Industrie textila si pielarie, Liceul Tehnologic „Petru Rares„). Iar echipa de gimnastica junioare I din cadrul Clubului Sportiv Scolar, care a luat tot premiul III, va intra în posesia sumei de 800 de lei.
Însa, cei mai multi sunt cei care au obtinut mentiuni, în speta 23 de elevi, care vor primi cate 400 de lei. Aici intra elevii: Lucian Rosca (olimpiada interdisciplinara Stiinte pentru juniori, Scoala „Episcop Iacov Antonovici”), Catalin Stoian si George Cozma (olimpiada de Fizica, Colegiul „Codreanu”), Daniela Chiriac, Alexandru Vatamanu si Cosmin Hrituc (olimpiada de Astronomie si Astrofizica, Colegiul „Codreanu”), Stefan Mihai, Tudor Pascaru, Elena Susnea si Florin Munteanu (olimpiada de Geografie, Colegiul „Codreanu”), Anda Toma (olimpiada de Matematica, Colegiul „Codreanu”), Tudor Pagu (olimpiada de Informatica, Colegiul „Codreanu”) si Andrei Gherghescu (olimpiada interdisciplinara Stiinte pentru juniori, Colegiul „Codreanu”).
Tot de acelasi cuantum vor beneficia si elevii: David Gherghescu (olimpiada de Teoria si practica instruirii si evaluarii, Liceul Pedagogic), Carmen Panaite si Andreea Petrea (olimpiada de Psihologie, Liceul Pedagogic), Andreea Herescu, Larisa Oprea si Maria Rusu (olimpida Animatorilor, Liceul Pedagogic), Andrada Horia (olimpiada de Mestesuguri Traditionale, Liceul Pedagogic), Marta Tei (olimpiada de Industrie textila si pielarie, Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza”), Iustin Daniluc (olimpiada de Mecanica auto, Colegiul „Alexandru Ioan Cuza”) si Maria Costea (olimpiada de Turism si alimentatie, Liceul „Petru Rares”).

1 COMENTARIU

  1. Buna seara! Aceasta lista nu mai este valabila in urma acelei sedinte,in care au fost aprobate, s-a schimbat , s-au taiat destui de pe lista. Multumim de aprecieri, de sprijin si multe altele???

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.