USR Vaslui se extinde!

1
249

USR Vaslui s-a extins, filiala localã USR Negresti fiind constituitã si având primele sale alegeri. Negresti este unul dintre cele mai putin dezvoltate orase din judetul Vaslui si din România, o nouã viziune asupra administrãrii orasului fiind mai mult decât necesarã, fostele administratii lãsând practic orasul fãrã nici o perspectivã de dezvoltare durabilã.

‘Prin infiintarea unei filiale la Negresti ne propunem sã avem un impact pozitiv, sã putem propune solutii sau alternative la politicile locale si, cel mai important, sã reprezentãm cetãtenii care nu se regãsesc in partidele existente. Negresti este un oras cu multe probleme, insã cateva ies in evidentã. Somajul crescut si lãsarea in paraginã a spitalului orãsenesc Negresti sunt douã chestiuni asupra cãrora ne vom concentra pe termen lung, absenta oportunitãtilor de dezvoltare profesionalã fiind si unul dintre motive pentru care orasul suferã in continuare din cauza depo pulãrii’, a declarat noul presedinte ales al filialei USR Negresti, Florin Mardare. Presedintele USR Vaslui, deputatul Mihai Botez, a asistat la constituirea si alegerile din cadrul noii filiale. ‘Situatia orasului Negresti imi este cunoscutã de dinainte de a fi parlamentar. Mã bucurã faptul cã USR are acum o ancorã si in Negresti, oameni cu dorintã de implicare, pregãtiti sã propunã solutii pentru multiplele probleme din oras. Pe langã suportul meu ca presedinte al filialei judetene, de ceva timp, am deschis cabinetul parlamentar, unde am intalniri recurente cu cetãtenii. Pe aceastã cale, le reamintesc negrestenilor deschiderea mea de a comunica despre problemele lor si perspectivele de dezvoltare pe toate cãile’, a declarat presedintele USR Vaslui, deputatul Mihai Botez.

1 COMENTARIU

  1. Domnule Mihai Botez deputat USR va rugam sa vorbiti cu domnul Dumitru Buzatu presedinte al Consiliului Judetean Vaslui sa toarne piatra la drumul judetean 242 B (Releu) din comuna Malusteni ca sunt gropi foarte mari .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.