Sefia Organizatiei PMP Brlad, preluat de Corneliu Bichinet

1
1073

Comitetul Executiv (CEx) al PMP Brlad a decis, acum cteva zile, schimbarea lui Ionel Spiridon din functia de presedinte al organizat iei locsale. Motivul invocat de membri este neimplicarea acestuia n activitatea de partid.

Prin urmare, de duminic, 25 martie, functia de presedintre interimar al PMP Brlad a fost preluat de presedintele filialei judetene a formatiuniii, deputatul Corneliu Bichinet. Domnul Spiridon va trece, conform deciziei CEx, pe o alt munc de partid, iar functia de presedinte interimar al PMP Brlad o voi prelua eu. Si asta pentru c vreau s deschid aceast organizatie ctre toat populatia judetului, mai ales c deja avem nscrisi la noi foarte multi oameni de calitate, care vor s fac activitate politic de cea mai bun calitate. Dar asta nu nseamn c formatiunea din Brlad si va nchide usile, ci, din contr, oricine doreste s ni se alture este bine venit, a spus Bichinet. Ionel Spiridon a ocupat functia de presedinte al PMP Brlad de pe 23 septembrie, anul trecut, iar de atunci pn n prezent, spun membrii formatiunii, activitatea politic a fost prea putin spre deloc coordonat de acesta. Asta n ciuda directivelor trasate chiar de la Vaslui de presedintele filialei, Corneliu Bichinet, care le-a cerut celor de la PMP Brlad implicare total n viata politic a municipiului si o mai bun vizibilitate, n special prin organizarea de conferinte de pres spt- mnale. Cum acestea au lipsit aproape n totalitate, sarcina asumndu- si-o cel putin lunar acelasi Bichinet, decizia schimbrii lui Spiridon a fost practic o simpl formalitate. Contactat telefonic, fostul presedinte Ionel Spiridon a refuzat s fac vreun comentariu pe seama deciziei luat la adresa lui de ctre membrii CEx, apreciind doar c nu are niciun rost s se exprime n plus fat de ceea ce a comunicat deja conducerea PMP.

1 COMENTARIU

  1. Intrebarea este urmatoarea:
    Monalisa ce partid va mai reprezenta in Biroul Electoral Judetean Vaslui la urmatoarele alegeri? La ,,locale” l-a reprezentat pe Spiri in BEJ, si-a tras cateva zeci de milioane, acum poate va trece la ,,udemere-u?”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.