Sefia Organizatiei PMP Bârlad, preluatã de Corneliu Bichinet

1
603

Comitetul Executiv (CEx) al PMP Bârlad a decis, acum câteva zile, schimbarea lui Ionel Spiridon din functia de presedinte al organizat iei locsale. Motivul invocat de membri este neimplicarea acestuia în activitatea de partid.

Prin urmare, de duminicã, 25 martie, functia de presedintre interimar al PMP Bârlad a fost preluatã de presedintele filialei judetene a formatiuniii, deputatul Corneliu Bichinet. „Domnul Spiridon va trece, conform deciziei CEx, pe o altã muncã de partid, iar functia de presedinte interimar al PMP Bârlad o voi prelua eu. Si asta pentru cã vreau sã deschid aceastã organizatie cãtre toatã populatia judetului, mai ales cã deja avem înscrisi la noi foarte multi oameni de calitate, care vor sã facã activitate politicã de cea mai bunã calitate. Dar asta nu înseamnã cã formatiunea din Bârlad îsi va închide usile, ci, din contrã, oricine doreste sã ni se alãture este bine venit”, a spus Bichinet. Ionel Spiridon a ocupat functia de presedinte al PMP Bârlad de pe 23 septembrie, anul trecut, iar de atunci pânã în prezent, spun membrii formatiunii, activitatea politicã a fost prea putin spre deloc coordonatã de acesta. Asta în ciuda directivelor trasate chiar de la Vaslui de presedintele filialei, Corneliu Bichinet, care le-a cerut celor de la PMP Bârlad implicare totalã în viata politicã a municipiului si o mai bunã vizibilitate, în special prin organizarea de conferinte de presã sãptã- mânale. Cum acestea au lipsit aproape în totalitate, sarcina asumându- si-o cel putin lunar acelasi Bichinet, decizia schimbãrii lui Spiridon a fost practic o simplã formalitate. Contactat telefonic, fostul presedinte Ionel Spiridon a refuzat sã facã vreun comentariu pe seama deciziei luatã la adresa lui de cãtre membrii CEx, apreciind doar cã „nu are niciun rost” sã se exprime în plus fatã de ceea ce a comunicat deja conducerea PMP.

1 COMENTARIU

  1. Intrebarea este urmatoarea:
    Monalisa ce partid va mai reprezenta in Biroul Electoral Judetean Vaslui la urmatoarele alegeri? La ,,locale” l-a reprezentat pe Spiri in BEJ, si-a tras cateva zeci de milioane, acum poate va trece la ,,udemere-u?”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.