Fashion din dragoste pentru artã, la atelierul de modã al unei tinere creatoare de numai 26 de ani

0
192

Prima colectie de haine semnatã de Andrada Mangu, o bârlãdeancã talentatã, a fost lansatã oficial la sfârsitul sãptãmânii trecute si a cucerit iremediabil invitatii si publicul de la prezentarea de modã.

Colectia, intitulatã W’, insumeazã 70 de tinute complete, pentru sezonul de primãvarã – varã, create exclusiv pentru domnisoare si doamne cu gusturi rafinate in materie de modã si stil, care nu se sfiesc sã poarte piese vestimentare ce le scot din tipar. Sunt haine unicat, care s-au nãscut in utimele trei luni, din dragoste pentru artã’, in atelierul de creatie al Andradei, a cãrei pasiune pentru picturã, prima dintre cele sapte arte, dateazã din anii copilãriei. W’ propune iubitoarelor de fashion piese care pot fi purtate atat pe stradã, cat si la ocazii speciale, de la cãmãsi simple, dar cu broderii iesite din comun, la rochii extravagante, cu tãieturi moderne, care pun in evidentã nu doar talentul tinerei creatoare, ci si frumusetea formelor feminine. De altfel, cele douã elemente care potenteazã intreaga colectie sunt puritatea’ si nobletea’, reinterpretate intr-un amestec cromatic subtil, in care predominã non-culorile alb si negru.

Andrada Mangu, creator de moda si sursa de inspiratie pentru haine unicat

Absolventã a Universitãtii Nationale de Arte Bucuresti, sectia Design Vestimentar, si a studiilor de master in aceeasi specializare, barlãdeanca Andrada Mangu (26 de ani) spune cã propria stare de spirit reprezintã cea mai bunã sursã de inspiratie pentru creatiile sale, pe care le aseamãnã unor copii. Toate hainele create ii sunt la fel de dragi si i-ar fi greu sã aleagã o piesã preferatã: cunoaste foarte bine istoria fiecãreia in parte, de la tipar si schitã, panã la alegerea materialului si a accesoriilor. Andrada isi defineste colectia prin tusa specialã, personalã, pe care a imprimat-o hainelor si crede cã acestea trebuie sã imbrace oamenii, si nu invers. Desi ea este propriul model pentru fiecare dintre piesele sale vestimentare, tanãra creatoare de modã isi doreste sã se facã remarcatã doar prin creatiile sale, care scot in evidentã linia corpului feminin, fãrã accente si exagerãri inutile, ce pun la indoialã stilul si bunul-gust. ìW’ sunt eu, mã reprezintã in totalitate. Mã regãsesc in fiecare dintre cele 70 de tinute pe care le propun publicului si vreau sã cred cã asa se va intampla cu toti cei care apreciazã lucrurile de calitate. Îi invit pe cei care doresc sã imi vadã colectia de haine pe pagina de socializare Casa Mangu, acolo pot gãsi si datele mele de contact. Le dedic aceastã colectie mamei si bunicii mele, ele reprezintã sustinerea mea, atat din punct de vedere emotional, cat si finaniciar. Le multumesc pentru tot sprijinul, visul meu a devenit realitate!’, a spus Andrada Mangu, care crede cã, dacã iti doresti cu adevãrat ceva, din tot sufletul, poti’. Cuvintele Andradei sunt cat se poate de adevãrate. Ea e dovada vie cã, intr-o industrie greu accesibilã, cum e cea de fashion, si pe o piatã de modã suprasaturatã, talentul si creativitatea pot face diferenta. Andrada oferã si consultantã de stil, iar cei interesati sã isi achizitioneze obiecte de vestimentatie unicat, spectaculoase, care atrag toate privirile, pot gãsi la Atelierul Casa Mangu’ variante sigure si accesibile ca pret.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.