luni, 12 martie 2018

Adoptarea monedei euro pânã în 2024, votatã în Congresul PSDA

luni, martie 12, 2018, 3:00
Stire din categoria Actualitate Comentarii: 1 Comentarii pana acum.


Congresul PSD a votat, sâmbãtã, Conventia nationalã pentru adoptarea monedei euro pânã în 2024, presedintele PSD, Liviu Dragnea, afirmând cã este un pas obligatoriu pentru ca România sã poatã sta la «masa bogatilor» si cã vrea sã propunã în decembrie un calendar pentru adoptare.

„Vreau sã lansãm si aprobãm prin vot începerea dezbaterilor pentru cinci conventii nationale la care vor fi invitati sã participe Pre- sedintia, Banca Nationalã a România, Academia Românã, partidele politice, membrii universitari, sindicatele, patronatele si, nu în ultimul rând societatea civilã. Prima dintre ele este Coventie nationalã pentru adoptarea monedei euro pânã în 2024. (…) Admitem cã existã si riscuri si trebuie sã le analizãm si sã le prevenim cu atentie. Trebuie sã privim cu curaj si sã întelegem cã este un pas obligatoriu si singura sansã ca România sã se poatã aseza la masa bogatilor din Europa (…)”, a declarat presedintele PSD, Liviu Dragnea. Liviu Dragnea a afirmat cã vrea ca la 1 decembrie sã propunã un consens politic pentru stabilirea calendarului de aderare la zona euro. „Stiu cã Guvernul va aproba în martie Comisia nationalã de fundamentare a planului national de adoptare a monedei euro. În luna aprilie vor începe dezbaterile si vreau ca la 1 decembrie sã putem propunem întregii societãti un consens politic pentru stabilirea calendarului de aderare la zona euro”, a spus Dragnea. Delegatii la Congresul PSD au votat Conventia nationalã pentru adoptarea monedei euro pânã în 2024.

Articol scris de:Un comentariu to “Adoptarea monedei euro pânã în 2024, votatã în Congresul PSDA”

  1. Mihai postat marți, 20 martie, 2018, 9:48

    Da domnule Dragnea,
    LA masa bogatilor…dar sa ciugulim ce ramane pe ossss…voi cei ce conduceti P.S.D-ul puteti sta la masa cu ei pentru ca sunteti bogati…

Posteaza un comentariu