Un PMP mai mare si mai puternic!

1
157

Începând de duminicã, Corneliu Bichinet este presedintele ales al PMP Vaslui. Conferinta Judeteanã a PMP, la care a participat si Eugen Tomac, presedintele executiv al formatiunii, alãturi de alti parlamentari ai partidului, a fost importantã nu atât prin sonoritatea numelor participantilor, ci prin mesajele transmise celor 315 delegati cu drept de vot. Astfel, dincolo de întãrirea organizatiei, proces demarat în septembrie anul trecut, scopul declarat al lui Corneliu Bichinet este intrarea, cu cât mai multi oameni, în administratia localã. “Asta înseamnã cu adevãrat sã fii partid mare, nu cifrele trecute pe o hârtie!”, a subliniat Bichinet.

Un PMP Vaslui mai mare si mai puternic. Nu este doar o dorintã fireascã a presedintelui ales al Organizatiei Judetene PMP Vaslui, deputatul Corneliu Bichinet, ci, deja, o realitate vizibilã cu ochiul liber. Niciodatã sala de conferinte a Centrului de Resurse pentru Afaceri nu a fost mai plinã, 315 membri de participand, duminicã, de la ora 11.00, la Conferinta Judeteanã a PMP Vaslui, eveniment in cadrul cãruia a fost ales presedintele Organizatiei Judetene. Acesta este, dupã cum era de asteptat, deputatul Corneliu Bichinet, a cãrui muncã organizatoricã, alãturi de echipa sa, incepe sã se vadã. Dacã alegerile pentru functia de presedinte au fost lipsite de emotie, Bichinet fiind singurul candidat, celelalte functii puse in joc au fost destul de disputate. Studiind numele celor care vor lucra direct cu presedintele Bichinet, se poate concluziona cã acesta si-a construit o echipã… de campanie! Pentru cã, in linii mari, este vorba despre aceiasi oameni cu care Bichinet a preluat, in septembrie 2016, organizatia de la Vaslui, aceiasi oameni cu care a intrat, la sfarsitul anului trecut, in campania pentru alegerile parlamentare, reusind sã treacã aparent imposibilul prag de 5% si castigarea unui mandat de deputat, si, nu in cele din urmã, aceiasi oameni cu care a construit, practic de la zero, organizatiile locale ale PMP-ului in judetul Vaslui. Iatã de ce nu este deloc de mirare cã Marcel Gangu, recent ales in functia de presedinte al Organizatiei Municipale PMP Vaslui, a fost ‘responsabilizat’ suplimentar, fiind ales secretar general al Organizatiei Judetene PMP Vaslui. De altfel, Bichinet a tinut sã-i multumeascã public lui Gangu, ‘mana lui dreaptã’ in judet, dar si celor care compun ‘nucleul dur’ al organizatiei de la Vaslui. Din echipa lui Corneliu Bichinet fac parte Romulus Buhãescu, noul primvicepres edinte al PMP Vaslui, Marcel Gangu, secretarul general al partidului, si Maricela Tãbuscã, secretarul general adjunct. Presedintele Organizatiei Judetene de Femei este Lia Vera Rusu, presedintele Organizatiei Judetene de Seniori, Elena Nistor, presedintele Organizatiei Judetene de Tineret, Constantin Alex Bohan iar trezorier, Elena Dragu. Acestia sunt membrii echipei care va conduce PMP Vaslui in urmãtorii ani, in care Bichinet spune cã partidul, care ‘nu are dusmani, ci doar adversari politici’, trebuie si va face performantã. Unul dintre aspectele interesante ale discursului lui Bichinet s-a referit la pozitionarea alesilor locali ai partidului, Astfel, desi PMP este partid de opozitie, Bichinet si-a sfãtuit colegii sã nu fie absurzi: ‘Sprijiniti proiectele bune pentru comunitãti ale administratiilor locale, indiferent de apartenenta politicã a celor care le conduc’.

Tomac: “Problemele Vasluiului se aud de la tribuna Parlamentului”

Presedintele executiv al PMP, deputatul Eugen Tomac, a incheiat, duminicã, la Vaslui, turul organizatiilor PMP din Moldova. Numãrul doi al partidului a salutat alegerea colegului de Parlament in functia de presedinte, caracterizandu-l drept unul dintre cei mai dedicati si implicati oameni in viata comunitãtii. ‘Închei acest tur al organizatiilor PMP din Moldova la Vaslui. Colegul meu, deputatul Corneliu Bichinet, a fost reales presedinte. Este unul dintre oamenii cei mai dedicati si implicati in viata comunitãtii, iar de cand este deputat, problemele Vasluiului se aud de la tribuna Parlamentului sãptãmanal. Le multumesc si colegilor mei, deputatii Petru Movilã si Ionut Simionca si senatorul Gabi Ionascu, pentru efortul de a construi o echipã unitã si eficientã. Tuturor, le urez succes in activitatea viitoare!’, a scris Eugen Tomac pe o retea de socializare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.