miercuri, 19 iulie 2017

Vasluienii din PMP sunt pregãtiti pentru «opozitie totalã»!

miercuri, iulie 19, 2017, 3:00
Stire din categoria Local Comentarii: 2 Comentarii pana acum.


Tãvãlugul de aparitii publice anuntat recent de presedintele PMP Vaslui, deputatul Corneliu Bichinet, a continuat si ieri cu o conferintã de presã convocatã de purtãtorul de cuvânt al filialei judetene, Laurentiu Cretu. Acesta a spus cã a fost mandatat sã anunte public cã, în debutul viitoarei sesiuni parlamentare, PMP vrea sã devinã principaul partid de opozitie din tarã, întrucât formatiunea este total nemultumitã de prestatia localã si natioanalã a principalului partid de opozitie, în spetã PNL.

Laurentiu Cretu, care este, totodatã, si secretarul general adjunct al Filialei PMP Vaslui, si-a inceput expunerea publicã printrun succint raport de activitate al formatiunii judetene, punand accent mai mult pe activitatea formatiunii municipale din Barlad. ‘În mai putin de trei luni de activitate a sediului de partid si a cabinetului parlamentar al domnului Corneliu Bichinet, vã pot spune cã peste 100 de oameni s-au inscris in partid. Vreau, totusi, sã punctez faptul cã, desi suntem pe o pantã ascendentã la acest capitol, calitatea de membru al PMP nu este chiar atat de usor de dobanit. Suntem mai mult interesati de calitatea oamenilor care ni se alãturã, decat de numãrul lor, in sensul cã valorile PMP ne impun sã nu facem aceleasi greseli precum alte partide. Adicã sã ne trezim cã ne reprezintã prin Parlament un loc doi sau trei despre care nu a auzit nimeni si care, de fapt, nu este vocea partidului’, a spus Cretu. Pasii pe are formatiunea judeteanã si-i propune pentru aceastã varã, in acord cu miscãrile celorlalte filiale judetene ale PMP sunt cat se poate de bine conturati, dupã cum a mai afirmat purtãtorul de cuvant Laurentiu Cretu. Acesta spune cã, panã la sfarsitul verii, la nivelul PMP Vaslui se doreste continuarea organizãrii organizatiilor comunale, orãsenesti si municipale, in perspectiva organizãrii Conferintei Judetene de Alegeri, programatã pentru luna septembrie. ‘Scopul nostru este sã devenim un pol al opozitiei, pentru contracararea programului mincinos de guvernare al PSD, avand in vedere cã partidul care se anunta principalul opozant al acestuia, in spetã PNL, a esuat lamentabil panã acum. Pentru acest lucru, trebuie sã finalizãm urgent procesul de alegere a structurilor locale, sã alegem presedintii din Barlad si Vaslui, astfel incat in toamnã sã putem organiza Conferinta Judeteanã de Alegeri, in urma cãreia sã avem reprezentanti la Congresul National al PMP. Trebuie sã mai spunem cã, asa cum nu suntem multumiti de felul in care se guverneazã l;a nivel central, nici la nivel local nu avem prea multe motive de bucurie, avand in vedere faptul cã cetãtenii care ni se adreseazã ne-au semnalat aceste lucruri. Ce-i drept, judetul este prea rosu pentru ca lucrurile sã meargã bine intr-un oras condus de dreapta…’, a incheiat Cretu.

Articol scris de:2 Comentarii to “Vasluienii din PMP sunt pregãtiti pentru «opozitie totalã»!”

  1. Cituitorul de ziare postat miercuri, 19 iulie, 2017, 16:57

    Greu mai trece timpul pana cand judetul Vaslui va scapa de HAHALERA de Bichinet.De cam multi ani acesta nu face nimic de c at latra in vant.

  2. Cituitorul de ziare postat miercuri, 19 iulie, 2017, 16:58

    Greu mai trece timpul pana cand judetul Vaslui va scapa de HAHALERA de Bichinet.De cam multi ani acesta nu face nimic de c at latra in vant. Mincinosilor sau rau voitori.

Posteaza un comentariu