miercuri, 19 iulie 2017

Primarul Boros l-a «dat jos» pe Episcopul Husilor

miercuri, iulie 19, 2017, 3:00
Stire din categoria Local Comentarii: 2 Comentarii pana acum.


Fãrã a comenta în vreun fel hotãrârea suprinzãtoare luatã, primarul Bârladului, Dumitru Boros, a decis sã îndepãrteze de pe unul din peretii biroului sãu tabloul Episcopului de Husi, Corneliu Bârlãdeanu, care trona acolo de opt ani, când a fost pus la loc de cinste de fostul edil-sef, Constantin Constantinescu.

‘Miscarea’ lui Boros a fost fãcutã recent, mai exact in urmã cu cateva zile, cand in spatiul public au apãrut imaginile video cu doi bãrbati in sutanã care ar intretine relatii sexuale si despre care se crede cã unul dintre ei ar fi Episcopul Husilor. Numai cã, ieri, primarul nu a fost in tarã toatã ziua, pentru a comenta gestul la care a recurs. L-am contacat cu acest scop cand o usã deschisã a biroului sãu a dezvãluit spatiul gol de pe peretele estic, unde panã atunci se afla la loc de cinste tablul PS Corneliu. Cu toate acestea, tot ieri, aproape de inchiderea editiei, primarul a rãspuns totusi la telefonul de serviciu. Civilizat insã, primarul Boros a remarcat faptul cã, la randul nostru, am remarcat disparitia tabloului Episcopului, insã a preferast sã nu facã niciun comentariu…pripit. ‘Apreciez cã ati remarcat, insã as vrea sã nu comentez in niciun fel. Amenajarea si reamenajarea spatiului de lucru sunt activitãti care necesitã modificãri frecvente…poate chiar zilnice’, ne-a declarat primarul Boros. Confruntat pentru a doua oarã cu o situatie nu tocmai plãcutã, respectiv posibilitatea initierii unui proicet de hotãrare pentru retragerea titlului de cetãtean de onoare, primarul Barladului are toate motivele sã fie precaut in declaratii, in lipsa unor decizii definitive ale autoritãtilor competente. Lucru pe care, de altfel, chiar el l-a explicat consilierilor locali socialdemocrat i, in ultima sedintã de plen, cand acestia i-au cerut sã introducã pe ordinea de zi o initiativã similarã, insã de retragerea a distinctiei datã preotului Cristian Pomohaci. Reamintim cã si acest prelat este cãtãtean de onoare al urbei si, la fel ca Episcopul Husilor, se aflã la randu-i intr-un amplu scandal cu conotatii sexuale. Mai trebuie spus cã PS Corneliu a fost fãcut cetãtean de onoare incã din luna mai a anului 2002, pe cand era Arhiereu vicar la Episcopia Husilor iar preotul cantãret Pomohaci a primit disctinctia pe 31 octombrie 2012. Cei doi au fost propusi pentru acest titlu de cãtre PSD Barlad.

Articol scris de:2 Comentarii to “Primarul Boros l-a «dat jos» pe Episcopul Husilor”

  1. calende postat miercuri, 19 iulie, 2017, 9:02

    da, sexul e cah! dar toata lumea vrea :))

  2. giga postat luni, 24 iulie, 2017, 20:13

    De vina este Patriarhia !Tolereaza asemenea specimene in loc sa le ,, vaneze,,
    De vina este si DNA si toate organele puse sa vegheze la protectia minorilor .In loc sa pedepseasca monstrul ,ia gatul victimelor!…………………

Posteaza un comentariu