«Nu am încheiat activitatea politicã odatã cu alegerile!»

0
247

Activitate sustinutã în PMP Vaslui: organizatia condusã de Maricel Gangu a început, deja, pregãtirile pentru organizarea alegerilor interne, inclusiv în comunele arondate, pornindu-se de la reorganizarea organizatiilor sectiilor de votare. Totdatã, ca o recompensã pentru cei care s-au implicat în campania electoral, Consiliul Executiv Local al PMP Vaslui a fost lãrgit cu noi membri.

Maricel Gangu, presedintele Organizatiei Municipale PMP Vaslui, a anuntat, in cadrul unei conferinte de presã, cã au inceput pregãtirile pentru organizarea alegerilor interne, programate sã se desfãsoare in lunile martie, aprilie si mai. ßAcest proces se va finaliza cu organizarea alegerilor la nivel de organizatie judeteanã, dar, panã atunci, ne concentrãm pe stabilizarea si intãrirea structurilor Organizatiei Municipale. Astfel, am inceput procesul de reorganizare a Consiliului Executiv Local, structurã de conducere in care am primit noi membri. Este vorba despre acei colegi care s-au implicat foarte serios in campania electoralã si au contribuit la realizarea scorului electoral gratie cãruia PMP Vaslui a dat judetului un parlamentar, pe domnul deputat Corneliu Bichinet. De asemenea, actiuni de reorganizare au loc si in teritoriu, in cele 22 de comune arondate Organizatiei Municipale Vaslui, de care rãspund direct cinci vicepresedinti. Tot la acest capitol, as face mentiunea – extrem de importantã pentru noi – cã ne organizãm, deja, pe cartiere, la nivelul de bazã al partidului, care este sectia de votare’, a declarat Marcel Gangu. ßPoate nu sunt chestiuni spectaculoase, dar pentru noi sunt foarte importante. Vrem sã arãtãm tuturor colegilor si simpatizantilor cã suntem activi, cã nu ne multumim cu rezultatul obtinut la alegerile parlamentare’, a completat liderul PMP Vaslui. O idee reluatã si nuantatã de Maricela Tãbuscã, secretarul general al PMP Vaslui: ßImportant este sã se stie cã nu am incheiat activitatea politicã odatã cu alegerile!’, a subliniat Tãbuscã.

Bichinet va avea cinci cabinete parlamentare în judet

Primul cabinet parlamentar al lui Corneliu Bichinet va functiona chiar in sediul Organizatiei Judetene PMP Vaslui, iar legãtura cu cetãtenii va fi asiguratã de Maricel Gangu. La Barlad, unde in scurt timp se va deschide al doilea birou, petitiile si problemele localnicilor vor fi preluate de Ionel Spiridon, iar la Husi, de Ioan Dima. ßLa Negresti, biroul este deja deschis; urmeazã ca, in maxim 30 de zile, sã deschidem si la Murgeni unul si, astfel, vom avea acoperit intreg judetul’, a conchis Maricel Gangu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.