vineri, 16 decembrie 2016

Atentie la ofertele primite pentru schimbarea furnizorului de energie!

vineri, decembrie 16, 2016, 3:00
Stire din categoria Actualitate Comentarii: 3 Comentarii pana acum.


În piatã existã cazuri de încãlcare a drepturilor fundamentale ale clientilor privind informarea corectã si completã privind schimbarea furnizorului, iar unele dintre aceste practici sunt de naturã sã creeze confuzie în rândul clientilor, avertizeazã E.ON România.

E.ON Energie Romania incurajeazã competitia, atata timp cat aceasta se desfãsoarã cu respectarea principiilor care asigurã functionarea corectã a mecanismelor pietei concurentiale. În acelasi timp, compania contestã practicile neloiale care conduc la inducerea in eroare a consumatorilor si implicit, la prejudicierea intereselor lor. Notiunea de piatã concurentialã inseamnã existenta unei rivalitãti de piatã, in care fiecare companie incearcã sã ofere cea mai bunã combinatie de preturi, calitate si servicii conexe, dar toate acestea trebuie sã se realizeze cu respectarea uzantelor cinstite si a principiului general al bunei-credinte specifice concurentei loiale. În acest moment, diverse companii din piatã desfãsoarã, prin intermediul agentilor de vanzãri, activitãti de contractare de noi clienti si de determinare a acestora sã isi schimbe furnizorul. Ne-au fost semnalate cazuri in care reprezentantii unor astfel de companii viziteazã persoane in varstã, afirmand cã sunt ßde la luminã’, cã trebuie semnate contracte noi si cã E.ON este acelasi furnizor cu compania pe care acestia o reprezintã. Utilizarea notiunii de ßinnoire a contractelor de furnizare’ are menirea de a crea confuzie in randul clientilor care au deja incheiate contracte de furnizare energie electricã. ßConsiderãm cã prin aceste practici, consumatorilor le sunt incãlcate drepturile fundamentale cu privire la informarea corectã, clarã si completã astfel incat acestia sã poatã lua o decizie in cunostintã de cauzã, inclusiv in ceea ce priveste schimbarea furnizorului’, se precizeazã intr-un comunicat al Departamentui Comunicare Corporatistã al E.ON Romania.

Articol scris de:3 Comentarii to “Atentie la ofertele primite pentru schimbarea furnizorului de energie!”

 1. Gerula postat vineri, 16 decembrie, 2016, 19:32

  Cum apare un furnizor cum incep criticile impotriva acestuia,pentru a determina populatia sa nu plece de la E.ON.Cu cat concurenta va fi mai mare cu atat mai bine ar trebui sa o duca consumatorul.Cat ati fost singuri in piata ati facut ce ati vrut.Deja ma gandesc daca voi mai ramane la aceasta societate.

 2. LUCA STELIAN postat duminică, 18 decembrie, 2016, 22:24

  Am primit oferta de en. elecrica dar ei o iau de la EON si o distribuie mai departe .

  Cum sar spune
  o revind mai departe la creduli .
  DACA AI PRODUCTIE PROPRIE DE EN. ELECTRICA DA ,POTI SA FACI
  OFERTA .DAR A?A NU.

 3. LUCA STELIAN postat duminică, 18 decembrie, 2016, 22:24

  Am primit oferta de en. elecrica dar ei o iau de la EON si o distribuie mai departe .

  Cum sar spune
  o revind mai departe la creduli .
  DACA AI PRODUCTIE PROPRIE DE EN. ELECTRICA DA ,POTI SA FACI
  OFERTA .DAR A?A NU.

Posteaza un comentariu