Bichinet: «Fiti demni cã facem parte din acest partid, din echipa omului politic care nu a pierdut niciodatã o bãtãlie politicã!

0
202

propaganda

Corneliu Bichinet, presedintele PMP Vaslui, a suplinit cu succes lipsa liderului national al partidului, Traian Bãsescu. Fostul sef al statului nu a mai ajuns, ieri, la Bârlad, dar, chiar si în lipsa lui, membrii PMP si-au luat doza de optimism si au cãpãtat convingerea cã listele pentru Senat si Camera Deputatilor, deschise de Vasile Tonitã, respectiv Corneliu Bichinet, se vor bucura de încredere în judetul Vaslui.

Reuniune politicã de exceptie, ieri, la Barlad, unde Filiala Judeteanã a PMP Vaslui si-a lansat oficial candidatii la alegerile parlamentare de pe 11 decembrie. Cap de afis si amfitrion al manifestãrii a fost, ca de fiecare datã, Corneliu Bichinet, presedintele judetean al formatiunii, cel care deschide lista la Camera Deputatilor a PMP Vaslui. Acesta s-a adresat unei sãli pline, a Casei de Culturã ßGeorge Tutoveanu’, cu indemnul de a fi constienti cã toti cei care s-au implicat in aceastã campanie electoralã ar trebui sã le explice oamenilor care vor merge la vot pe 11 decembrie de ce anume au ales tabãra lui Traian Bãsescu si partidul pe care acesta il conduce incã de la inceput cu o atitudine de invingãtor convins. ßFiti demni cã face parte din acest partid, cã faceti parte din echipa omului politic care nu a pierdut niciodatã vreo bãtãlie politicã! Dar mai ales cã puteti veni in fata celor care le cereti votul cu oameni de calitate, onesti, cinstiti, care au demonstrat ceva in aceastã viatã si s-au realizat, dorind acum sã ii ajute si pe altii. Oameni de calitate, precum Vasile Tonitã, o persoanã total dedicatã intrajutorãrii celor din jurul sãu, sau Romulus Buhãescu, un tanãr de succes care lucreazã la o multinationalã importantã si care l-a pregãtit sã acceadã in Senat alturi de domnul Tonita, sunt doar o parte din cei pe care ii prezentãm electoratului din Barlad. De ce am venit la Barlad? Pentru cã, pe mine personal mã leagã multe sentimente puternice de acest oras si pentru cã, dupã cum stiti, la alegerile locale l-am sustinut pe Boros (avocatul Dumitru Boros, candidatul PNL si, ulterior, primarul municipiului Barlad, n.r.), care a si invins. Mai vedem dupã 1 ianuarie dacã il mai sustin, dar important este cã acum ii sustin pe acesti oameni, care sigur vor invinge. Trebuie sã ii multumesc si presedintelui de aici, de la Barlad, domnul Ionel Spiridon, care a acceptat sã lucreze cu mine incã din momentul in care domnul Traian Bãsescu mi-a spus: ßBichinet, du-te la Vaslui si fã-ti acolo echipã cu cine vrea spiritul si inima ta. Si iatã ce oameni spirituali si de suflet mã insotesc acum pe scenã!’, a spus Corneliu Bichinet in discursul sãu, care a entuziasmat sala. Totodatã, liderul judetean al PMP Vaslui a tinut sã le explice celor prezenti, in acelasi stil efervescent, de ce anume nu a ajuns la intalnirea de la Barlad si presedintele Traian Bãsescu, asa cum se anuntase initial. “Pãi, i-am spus domnului Bãsescu cã, in cazul in care nu poate ajunge – domnia sa fiind implicat in campania electoralã din Bucuresti -, nu e nicio problemã. Si eu pot electriza sala la fel de bine, alãturi de colegii mei Vasile Tonitã, Ionel Spiridon, Romulus Buhãescu, Adrian Toma, Alina Chiper si toti cei de aici din prezidiu’, a incheiat seful PMP Vaslui.

Material electoral realizat de MONITORUL DE VASLUI la comanda PMP Vaslui (Cod AEP: 11160002)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.