PMP, cu tinerii în prima linie a parlamentarelor

5
282

Schimbare de abordare a PMP-ului vasluian, care, la parlamentare, vrea sã iasã din „chingile” deloc onorantului scor reusit la locale. Corneliu Bichinet, presedintele PMP Vaslui, vrea ca organizatia de sub 5% pe care a preluatâo în septembrie sã rãstoarne toate calculele politice si sã scoatã doi deputati si un senator. Pentru a reusi acest scor istoric, tinerii vor juca un rol decisiv în campanie, ei fiind o prezentã semnificativã si pe listele pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Cativa dintre candidatii PMP Vaslui s-au prezentat, la sfarsitul sãptãmanii trecute, in cadrul unei conferinte de presã gãzduite de sediul – neincãpãtor – al PMP Vaslui. Sebastian Fordea, de 30 de ani, locul trei pe lista pentru Camera Deputatilor, Romulus Buhãescu, de 40 de ani, si Mihai Pãun, de 37 de ani, ocupantii locurilor doi, respectiv trei la Senat, sunt doar cativa dintre tinerii care, pe 11 decembrie, se vor afla pe listele PMP. Vorbim de doi ingineri, un administrator de firmã si un director de multinationalã, dar si de un medic veterinar. Entuziasmul acestora si “magnetul’ la tineri pot cantãri greu in atingerea noii tinte pe care PMP Vaslui si-a fixat-o: scoaterea a doi deputati si a unui senator, locul intai pe lista pentru camera superioarã a Parlamentului fiind ocupat de Vasile Tonita, un cunoscut om de afaceri din Barlad. Tinerii se alãturã mai experimentatilor seniori ai partidului, din echipa lui Corneliu Bichinet, ocupantul primului loc pe lista pentru Camera Deputatilor, fãcand parte Marcel Gangu, presedintele Organizatiei Municipale PMP Vaslui, dar si Florin Anicãi, noul secretar general al Organizatiei Judetene. Acesta din urmã a transmis cateva mesaje extrem de importante pentru membrii si simpatizatiii PMP, dar si cãtre electoratul vasluian. În primul rand, a subliniat Florin Anicãi, PMP nu va fi transformat intr-un “partid de firmã’, in sensul cã “nimeni nu va fi marginalizat’, si, al doilea, “nu trebui sã vinã cineva din afara judetului sã ne rezolve problemele’. Este un semn cat se poate de clar cã peste nominalizãrile fãcute de conducerea Organizatiei Judetene PMP Vaslui nu se va interveni de la “centru’. În acest sens, si Corneliu Bichinet a fost cat se poate de explicit, comentand oarecum ironic pe margine bãtãliilor care se dau in alte partide, care deja se considerã castigãtoare, pentru ocuparea locurilor trei pe listele pentru parlamentare. În sfarsit, un al treilea mesaj extrem de important adresat de Florin Anicãi activului PMP din judetul Vaslui este faptul cã, indiferent de rezultatul alegerilor parlamentare, de pe 12 decembrie, PMP intrã in campania electoralã pentru alegerile locale din 2020.

5 COMENTARII

 1. bichinet,mancati-as gura,
  esti frate cu muratura,
  dai din coate sa razbati,
  te-ai luat cu niste ratati,
  deputat n-o sa ajungi,
  findca te bazezi pe slugi,
  pe slugi fara capatai,
  te cand cand nici n-ai sa stii!

 2. Bichinet daca mergi cu tambalul in gat si cu toate fanfarele dupa tine si tot nu esi deputat…ERAI BUN LA PSD LA CAT SPUI TU CA MUNCESTI DAR,NU AU NEVOIE DE TINE ESTI CONSIDERAT SIFONAR .

 3. Cel mai activ politician tot Bichinet ramane .
  Psd se bazeaza pe Tiru si pe Prisan .
  d-le Bichinet mergi inainte asa ca o sa cistigi.
  PMP e partidul cu lideri care cunosc nevoile oamenilor si posibilitatile de ajutare a a cestora .
  Succese

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.