Cu 3,26, adolescenta violat de cei sapte tineri din Vleni nu a luat bacalaureatul

Eleva violat n noiembrie 2014 de sapte tineri din Vleni nu a reusit s promoveze examenul de bacalaureat din sesiunea de toamn, dup ce a obtinut media general 3,26, cea mai mare not primit fiind 5.00, la Limba si literatura romn.

Potrivit rezultatelor publicate de Inspectoratul Scolar Judetean Vaslui, eleva din localitatea Muntenii de Sus, care, n toamna anului trecut, a fost victima unui viol n grup, a obtinut media general 3,26 la sesiunea din toamn a examenului de bacalaureat. Cu notele 5.00 la Limba si literatura romn, 3.00 la Geografie si 1,80 la Matematic, tnra a fost declarat respins de ctre comisia de examen, n conditiile n care media de absolvire a bacalaureatului este 6.00, iar nota minim ce trebuie obtinut la fiecare disciplin n parte este 5.00.
Absolvent n acest an a Liceului Tehnologic „Ion Mincu” Vaslui, eleva violat de cei sapte tineri din Vleni nu s-a putut nscrie la prima sesiune a bacalaureatului, ntruct a rmas corigent la disciplinele Romn si Matematic.
Dup ce a reusit s treac cele dou corigente, tnra s-a nscris la sesiunea din toamn a bacalaureatului, la recomandarea psihologilor Centrului Judetean de Resurse si Asistent Educational Vaslui, care au consiliat-o n aceast perioad, tocmai pentru a trece peste trauma suferit.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.