Copil de doi ani în stare criticã, dupã ce a cãzut într-o piscinã

2
277

Un copil în vârstã de doi ani, din localitatea Popeni, a fost preluat în stare criticã, ieri, de un elicopter SMURD si transportat la un spital din Iasi dupã ce a cãzut într-o piscinã plinã cu apã, într-un moment în care a scãpat de sub supravegherea bunicii.

Potrivit Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Vaslui, bãietelul se juca singur, nesupravegheat, în curtea locuintei, când, într-un moment de neatentie, a alunecat si a cãzut din gresealã în piscina de câtiva metri pãtrati aflatã în gospodãrie. Alertatã de strigãtele disperate de ajutor ale copilului, bunica acestuia a încercat sã-l scoatã din apã, însã nu a reusit, motiv pentru care a apelat la sprijinul unei vecine. “Copilul a fost scos din apã în stare de inconstientã de cãtre vecina bunicii bãietelului, ulterior fiind solicitatã interventia unei ambulante. Echipajul deplasat la locuinta din satul Popeni i-a acordat primul-ajutor minorului, ulterior acesta fiind preluat de un elicopter SMURD si fiind transportat în comã de gradul IV la un spital din Iasi”, a declarat purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Straub. Bãietelul de doi ani se afla temporar în grija bunicii, pe timpul zilei, când pãrintii copilului sunt la serviciu.

2 COMENTARII

  1. Si se mai plang oamenii ca in jud. Vaslui este mare saracie! Pai nu are localnicul din Popeni piscina in curte? Doar nu veti vrea sa aiba si sauna , ca Videanu sau Isarescu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.