Nu lsa violenta s te transforme ntr-un infractor!

2
1076

Inspectoratul de Jandarmi Judetean Vaslui, n parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Vaslui, cu Directia General de Asistent Social si Protectia Copilului Vaslui si cu organele administratiei publice locale, au desfsurat sptmna trecut campania de prevenire Nu lsa violenta s te transforme ntr-un infractor!.

Jandarmii vasluieni au desfsurat activitti de prevenire, att n mediul urban ct si rural, la care au participat peste 900 de elevi, fiind distribuite aproximativ 1.000 de pliante si afise. n cadrul actiunilor, la care au fost angrenate n jur de 50 de cadre didactice, au fost distribuite materiale informative, pliante, afise, au fost vizionate filme si au fost prezentate teme pentru prevenirea delicventei juvenile si a absenteismului scolar si pentru cunoasterea faptelor care constituie contraventii si infrac- tiuni. Activittile de prevenire din cadrul campaniei, s-au desfsurat la unittile de nvt mnt din Bcesti, Dumesti, Vleni, Cod- esti, Ivnesti, Grceni, Zorleni, n municipiul Vaslui la scolile nr.1, nr.8, nr.9, respectiv liceele Emil Racovit, Stefan Procopiu, Ion Mincu, n municipiul Brlad, la scoala general Teodor Parfene, colegiile Marcel Guguianu si Alexandru Ioan Cuza, n municipiul Husi, la scoala general nr.3, respectiv Colegiul Agricol Dimitrie Cantemir. Jandarmii au fost prezenti si la Centrele de primiri n regim de urgent a minorului neglijat, abuzat, exploatat, din municipiile Vaslui si Brlad, Centrul de primire si tranzit pentru victime ale traficului de fiinte umane din municipiul Brlad. Campania Nu lsa violenta s te transforme ntr-un infractor! si-a atins scopul propus, jandarmii vasluieni dorind permanentizarea acestei activitti, n fiecare an urmnd ca n aceast perioad s se desfsoare, la nivelul institutiei, Sptmna Prevenirii, a spus Lucian Modoranu, purttorul de cuvnt al IJJ Vaslui.

2 COMENTARII

  1. Gata, nu vor mai fi oameni violenti si nici infractori! Ce bine! Romanica va fi in curand spalata cu clor. Respir cu usurinta! Aceste actiuni sunt inutile. Copiii se bat inca de la gradinita si nici in liceu nu se satura de bataie, sau mardeala cum am auzit acum 5 minute pe langa liceul PEDAGOGIC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.