Tinerii din PDL Vaslui au donat snge pentru a salva vieti

Membrii Organizatiei Jude- tene de Tineret a Partidului Democrat Liberal Vaslui, mpreun cu o serie de sustin tori ai campaniei de solidaritate initiate de tinerii din PDL, au participat, vinerea trecut, la actiunea „Doneaz snge. Salveaz vieti”. „Dou motive au stat la baza lurii deciziei de a participa la aceast actiune: primul si cel mai important este acela c tinerii sunt constienti c donarea de snge poate cu adevrat salva vieti, iar al doilea este acela de a demonstra c spiritul civic nc mai exist n rndul tinerilor vasluieni. Initiativa tineretului democrat liberal nu va fi singular, urmnd ca, dupa trei luni, s repetm aceast actiune. Astzi (vineri, 17 februarie, n.r.), au participat 40 de persoane, dar cu siguran- t data viitoare vom fi cel putin 100 de tineri, dar nu numai tineri, alturi de cei care au nevoie de o nou sans la viat”, a declarat Ionut Rebegea, presedintele OT PDL Vaslui. Actiunea „Doneaz snge. Salveaz vieti” este organizat la nivel national de ctre Organizatia de Tineret a PDL. mbucurtor este faptul c tinerii din judetul Vaslui au nteles importanta acestui demers nobil, pe care ar trebui s l fac orice persoan care si iubeste semenii.

5 COMENTARII

 1. Mai cristigr, hai ne lasi ca nu au facut-o pentru imagine?
  Da pentru ce altceva?

  Cind o sa fie sarcina de partid la fiecare 3 luni se doneaza obligatoriu atunci sa vorbesti.

  Oricum de laudat initativa insa facuta prea in apropierea alegerilor.

  Acum a luat Udrea locul lui EBA la facut imagine tineretului PDL.

 2. GIGI Tu daca ai avea nevoie de sange si ai afla ca a donat un pdl-ist nu ai lua….. frate sunteti toti batuti in cap…. pdl nu a facut asta pentru imagine si chestii chiar e frumos gestul pe mine chiar m`au impresionat….. sincer tu esti in urma tare.

 3. Initiativa buna, problema este ca Udrea are interzis la donare de sange, cica e anemica, cam tot PDL-ul e anemic, poate Blaga are colesterolul cam mare

 4. cine ia singe de PDL ist? sa ii ia dracu de nerusinati, mai au curaj sa iasa in la lume cu toto felu de prostii sa ne minta iar, dar acuma nu le mai merge , sa vina campania si unde ii prindem la rupem picioarele la javrele astea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.