Liberalii brladeni acuza administratia nesanatoasa

Consilierii locali liberalii brldeni au acuzat, ieri, de functionare nelegal o parte din serviciile din aparatul propriu al Primarului. De fapt, nu serviciile n ansamblul lor comit ilegalitt i, ci doar unele msuri luate de acestea sunt certate cu legea. Accentul a fost pus pe modalitatea n care se emit autorizatiile de constructie pentru balcoane, dar si pe o mai veche nemultumire a liberalilor, vnzarea pe buctele a orasului. Pentru a exemplifica, liberalii brl deni au organizat, ieri, la sediul format iunii, o conferint de pres. Presedintele PNL Brlad, consilierul local Dumitru Boros, a clarificat initial problema balcoanelor. Un subiect care, culmea, a iritat de-a lungul timpului mai multi consilieri social-democrati. De la bun nceput trebuie s se nteleag faptul c noi nu am fost si nici nu suntem mpotriva concettenilor care vor s si construiasc balcoane. Ceea ce am reclamat noi, att n plenul ultimei sedinte, ct mai ales la comisiile de specialitate, a fost c noi, nainte de a ne da acceptul sau refuzul pentru o astfel de constructie, nu avem niciun criteriu, nicio regul, niciun principiu dup care s decidem dac dm sau nu autorizatie. Spre exemplu, suntem n situatia n care se d autorizatie unui solicitant care vrea 30 de metri ptrati de balcon, iar unuia cu 8 sau 10, s i zicem nu. Pi, de ce? n baza crui principiu? Asa ceva nu exist iar aceasta este o atitudine nesntoas, care ncalc orice principiu de drept si de moral, a declarat Boros.

Daca tot vindem, sa ne asumam

Cealalt mare nemultumire a liberalilor este felul n care este gestionat averea public a urbei. Att Boros, ct si vicepresedintele PNL Brlad, Daniel Olteanu, si el consilier local, au reclamat practica nesntoas a Executivului n privinta acestui aspect. Suntem pentru economia de piat, dar nu credem c averea public trebuie s se miscoreze de la o sedint de consiliu la alta. Nu cred c brldenii ne-au dat tuturor celor care am fost alesi un mandat pentru a trece terenuri din public n privat, pentru ca ulterior s le vindem! Am putea foarte bine s mergem n campaniile electorale s le explicm oamenilor de la bun nceput ce vrem s facem cu averea public, nu? Deci, dac vindem, mcar s ne asumm, nu s ne vedem alesi pentru ca ulterior s facem ce vrem cu orasul! Acesta este motivul pentru care noi, cei de la PNL, am votat mpotriva oricrui proiect e acest gen. Mai grav este c, prin astfel de nstrinri, punem n pericol orice posibile viitoare proiecte legate de comunitate, a mai spus Boros.

1 COMENTARIU

  1. ADMINISTRATIA,ADMINISTRATIA ASTA…,DE EXEMPLU :ASTAZI 7 FEBRUARIE 2012 NU ESTE APA LA ROBINETE IN ZONA CAPSA INTEREX. DE CE NU S-A ANUNTAT ???,CINE PLATESTE DESPAGUBIRILE PENTRU SERVICIILE NEACORDATE CLIENTILOR ???

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.