Cantemir si Napoleon, arestati preventiv!

Cinci tineri sunt cercetati de politisti n urma unui scandal provocat la un bar din orasul Murgeni. Fat de acesti au fost dispuse msurile preventive de obligare de a nu prsi localitatea si arestarea preventiv. n prima situatie se afl un tnr mprat, Tiberius S., n timp ce n arest au ajuns un rege, Cantemir S., si, din nou, un mprat, Napoleon S.

Politistii orasului Murgeni au efectuat cercetri fat de cinci tineri, Nicolae C., n vrst de 26 de ani, Tiberius S., n vrst de 27 de ani, Lilian C., n vrst de 23 de ani, Cantemir S., n vrst de 20 de ani, si Napoleon S., n vrst de 25 de ani, toti din orasul Murgeni, care sunt cercetati pentru svrsirea infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, distrugere si port fr drept de cutit, fapte comise pe raza orasului Murgeni. Pe 3 ianuarie, cei cinci tineri se aflau ntr-un bar din orasul Murgeni, iar la un moment dat, ntre acestia a izbucnit un conflict spontan, motivul fiind o sum de bani mprumutat de unul din ei. Tinerii si-au adresat cuvinte jignitoare si s-au lovit reciproc, distrugnd si un geam de la usa de acces a barului. n conflict, Cantemir S. si Napoleon S. au folosit pentru adresare de amenintri un cutit si un briceag. Politistii s-au sesizat imediat si au intervenit pentru aplanarea scandalului, tinerii fiind condusi la sediul Poli- tiei orasului Murgeni, pentru audieri. La fata locului, pentru prevenirea unor evenimente negative s-au deplasat si politisti din cadrul Serviciului de Ordine Public si Serviciului de Interventie Rapid. Nicolae C., Tiberius S., Lilian C. si Cantemir S. au fost retinuti pentru o perioad de 24 ore. Ulterior, cei cinci suspecti au fost prezentati la Parchetul de pe lng Judectoria Brlad, unde fat de Nicolae C., Tiberius S. si Lilian C. a fost dispus msura preventiv de obligare de a nu prsi localitatea pentru o perioad de 29 de zile. De asemenea, Cantemir S. si Napoleon S. au fost prezentati la Judectoria Brlad cu propunerea de arestare preventiv pentru svrsirea infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, distrugere si port fr drept de cutit. Instanta a admis propunerea Parchetului de pe lng Judectoria Brlad si a dispus arestarea preventiv a celor doi, pe o perioad de 29 de zile.

4 COMENTARII

  1. Mai bine ii duceti pe toti la Bug, castrati toti , si pusi la munca…. Pai cum sa intervina politia din Murgeni, cand ei traiesc din combinatiile cu romii? O sa ajunga Murgeniul capitala interlopilor din Romania, orasul cu legi proprii (stabor).

  2. ehe…si mai ziceti ca era rau pe vremea lu’ Ceausescu 😐 Pai daca faceau astia asta ii calca in picioare securitatea. am ajuns sa ne fie frik pe strada :-j emu la revolutionari !

  3. Politia a venit abia la urma dupa ce sa terminat scandalul , le e frica de ei , o spun din ce am patit cu ei , mam luat la cearta cu ei , iar politia statea in parc si se uita , politia la murgeni e degeaba , seful de post cara lucerna cu masina de servici , nu e nici un politai care sa le zica cv , toti o fac pe zmeii doar cu romanii , se fac multe abuzuri dar nimeni nu observa ….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.