Suspecti de furt, identificati

n cursul sptmnii trecute, politistii Sectiei de Politie Rural nr. 6 Negresti au probat activitatea infractional a cinci persoane care au svrsit infractiuni de furt calificat n mediul rural. Pe numele acestora au fost ntocmite dosare de cercetare penal sub aspectul svrsirii infractiunii de furt calificat.

Sptmna trecut, politistii Sectiei de Politie Rural nr. 6 Negresti au ntocmit dosar penal pe numele a trei minori cu vrste de 13, 14, respectiv 15 ani, toti din comuna Rafaila, care sunt cercetati pentru svrsirea infractiunii de furt calificat. Pe 19 noiembrie, cei trei minori au ptruns ntr-o magazie amplasat pe raza comunei Rafaila si au sustras trei bormasini si un flex. Bunurile sustrase au fost vndute ulterior de minori unor persoane din comun. Dou dintre bormasini au fost recuperate de politisti si restituite prtii prejudiciate. De asemenea, n urma investigatiilor efectuate de politistii Sectiei de Politie Rural nr. 6 Negresti au fost identificati Neculai J., de 16 ani, din comuna Vulturesti, si Alexandra B., de 23 de ani, din comuna Dumesti, care sunt principalii suspecti de svrsirea unei infractiuni de furt, fapt comis n ziua de 14 noiembrie, pe raza comunei Vulturesti. n ziua respectiv, acestia au ptruns n curtea locuintei unei femei, i-au sustras din locuint bijuterii, bunuri alimentare si buturi alcoolice, iar de pe pervazul unui geam al locuintei, un telefon mobil. Bunurile, n valoare de aproximativ 3.000 lei, au fost recuperate si restituite prtii vtmate. Pe numele suspectilor a fost ntocmit dosar de cercetare penal sub aspectul svrsirii infractiunii de furt calificat.

1 COMENTARIU

  1. In comuna Deleni se fura ca in codru,autoritatile inchid ochii,lasa ca prejudiciul e mic.
    lumea e terorizata de o banda de hoti.
    sa vedeti ce furturi de animale urmeaza acum de sarbatori.,deja au inceput sa sparga locuinte,nu mai este de trait aici suntem terorizati,nu putem dormi noaptea,facem cu randul de paza la animalecate 3 oreasa sa ajuns.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.