Organizatia de Tineret PDL Vaslui, remarcata la nivel national

La sfrsitul sptmnii trecute, Ionut Rebegea, presedintele Organizat iei de Tineret a Partidului Democrat Liberal Vaslui, a participat la Gala OTPDL, ocazie cu care organizatia vasluian a fost felicitat pentru activitatea depus n acest an. Au contat n primul rnd implicarea de care au dat dovad tinerii, precum si mesajele realiste transmise de acestia prin intermediul campaniilor pe care le-au organizat. Membrii OTPDL Vaslui s-au implicat n diverse activitti socialsportive. Dintre acestea, s-a fcut remarcat „Cupa tineretului la sah”. Aceasta a avut cel mai mare impact nu numai pentru c a urmrit promovarea „sportului mintii” n rndul tinerilor, ci si pentru c cei mai buni sahisti au fost premiati. Din acest motiv, initiativa OTPDL Vaslui a fost preluat la Bucuresti, urmnd ca, din 2012, evenimentul s fie organizat la nivel national. „Gala OTPDL ne-a conferit ncrederea c, prin mult munc si o implicare pe msur, tinerii si pot defini propria identitate. n 2012, ne propunem nu s cerem, ci s demonstrm, implicarea fiind singura modalitate prin care noi, tinerii din OTPDL Vaslui, vom reusi s ne promovm valorile si s oferim argumentele prin care s readucem tinerii n viata public, fcndu-i, astfel, prtasi la viitorul nostru”, a declarat Ionut Rebegea, presedintele OTPDL Vaslui.

15 COMENTARII

  1. Ma copii da ce va mai place sa va sarutati pe fundulete…. Parca e o orgie de lingai…Toti puii astia de pinguini portocalii au un singur merit…un merit mare si de netagaduit: sunt baieteii si fetitele parintilor lor. In rest…canci!!

  2. initiativa laudabila, pacat ca acesti tineri si-au leagt numele de „mirificul” partid de guvernamant, ceea ce, judecand „la rece”, le cam anuleaza efectul pe care intentionau sa il obtina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.