Elevii Scolii nr. 11 Bârlad i-au colindat pe salariatii primariei

6
343

Ieri, timp de aproape un sfert de orã, holul principal al Primãriei Bârlad a rãsunat de colinde. Circa 20 de elevi de gimnaziu din cadrul Scolii nr. 11 “George Tutoveanu”, însotiti de profesorul Ana-Maria Rusu si directorul Maximilian Opait, au dorit sã le “gâdile” în mod plãcut auzul salariatilor primãriei si au cântat câteva colinde de Crãciun. Chiar dacã, la început, audienta era formatã doar din primarul Constantin Constantinescu, si purtãtorul de cuvânt Constantin Nituc, pe mãsurã ce acordurile melodioase se auzeau, tot mai multi functionari publici au iesit pe hol sã asculte. În final, fiecare elev a fost servit cu câte o prãjiturã si o portocalã. Ulterior, de la ora 13.00, edilul sef s-a deplasat la Cercul Militar, unde a împãrtit pachete cu dulciuri copiilor din cadrul Cercului de Sah, iar la ora 14.00 s-a reîntors la primãrie, pentru a fi colindat de Corul de copii “Nãdejdea crestinilor” din localitatea Ciortolom, comuna Tutova. O orã mai târziu, a fost rândul doamnelor din Clubul “Femina” sã vinã sã colinde. Programul dedicat sãrbãtorilor de iarnã va continua si astãzi. Începând cu ora 14.00, primarul va dãrui pachete cu dulciuri copiilor internati în Sectia de Pediatrie a Spitalului de Urgentã “Elena Beldiman” Bârlad, iar de la ora 16.00, micutilor de la Cresa nr. 9.

6 COMENTARII

  1. de lingai e plina tara, pacat de copiii pe care, in loc sa-i lase in vacanta sa se relaxeze ii taraie dupa c……rul lui sa -si aranjeze el apele, poate cei din primarie, ca sa zic asa, nu vor fi atat de naivi sa ii faca jocul 

  2. Ce sa faca si Opait?! Acus se apropie concursul de directori( sau vreo delegatie ceva) si, daca nu are sprijinul urbei, greu de crezut ca-i mai da buna ziua cineva pe strada. ( sau , mai aranjeaza cate ceva ca si data trecuta- cand a fost numit director). Asa ca incearca si el, dar, vorba poetului: ,, In zadar striga-mparatul /Ca si leul in turbare….”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.