Revolutie anti-PDL, la Brlad!

revolutie_anti_pdlMomente cel putin penibile pentru membrii PDL Brlad, ieri, n Cimitirul Eternitatea din localitate: mai multi revolutionari nu le-au permis membrilor delegatiei partidului aflat la guvernare s depun coroane de flori la mormintele eroilor czuti n Revolutia din ’89. n final, delegatia PDL a recurs la o solutie de compromis, dar cu att mai umilitoare: coroana a fost depus la monumentul… eroilor Celui de-al Doilea Rzboi Mondial!

Incidentul s-a petrecut cu ocazia comemorrii eroilor Revolutiei, eveniment n cinstea cruia, la Cimitirul „Eternitatea” s-a organizat un ceremonial solemn militar si religios. Alturi de reprezentantii municipalittii si altor partide politice locale, la actiune au participat si sase reprezentanti ai PDL Brlad. Delagatia acestei formatiuni politice a fost condus de Constantin Manaz, care ocup si un fotoliu de consilier n Consiliul Local Brlad. Alocutiunile sustinute de unii participanti au fost dea dreptul emotionante, pentru ca, spre final, acestia s i cinsteasc pe eroii Revolutiei din Brlad depunnd cornoane la mormintele acestora. Initial, fiecare delegatie a mers pasnic spre locurile n care se odihnesc pe veci eroii. n momentul n care a venit rndul delegatiei PDL Brlad, evenimentele au luat o turnur neasteptat: un grup destul de consistent din partea Asociatiei Revolutionarilor Brlad s-a postat n fata democrat-liberalilor si i-a mpiedicat s ptrund spre mormintele eroilor. mbrncelile si cuvintele s-a consumat pe parcursul a cteva minute bune, timp n care multimea prezent a asistat uimit la incident. Membrii delegatiei PDL s-au fcut c nu nteleg motivul pentru care nu au fost lsati s si prezinte omagiile. Ulterior, presedintele asociatiei, Ioan Zvrlefus, a explicat c democrat-liberalii nu au niciun motiv s depun coroane la cptiul celor care, alturi de revolutionarii n viat, au luptat n Decembrie ’89 pentru libertatea trii iar acum sunt batjocura guvernrii PDL. Ulterior, doi politisti au intervenit ntre certreti iar conflictul a fost aplanat pasnic, chiar dac delegatia PDL a recurs la o solutie de compromis, dar umilitoare: coroana a fost depus la monumentul eroilor Celui de-al Doilea Rzboi Mondial.

8 COMENTARII

  1. Fereasca Dumnezeu de puterea nebunului.,, Marii nostri revolutionari” au obosit de atatea avantaje. Nu le e rusine, oare!? E adevarat ca PDL-ul a dus tara de rapa, dar nu ACESTIA DE LA BARLAD.Sunt mult prea mici pentru un razboi asa de mare…Daca Dan Marian le arunca pastile si ei le inghit, e fix problema lor…Dar sa le interzici sa aduca un omagiu celor morti, pentru ca altii sa profite de pe urma lor… e prea mult! ,, Doamne, vino Doamne /Sa vezi ce-a mai rams din oameni!”

  2. CINE DRACU A MAI FACUT REVOLUTIONARI SI LA BIRLAD CA PE 22 DECEMBRIE 1989 STATEAU UNII PRIN PRIMARIE SI SCRIAU SCRISORI DE MULTUMIRE LUI CEAUSESCU CA A TRAS IN HULIGANI.AS VREA SA STIU SI EU UNDE ERA PE 22 DECEMBRIE 1989 ACEST ION ZVIRLEFUS PE LA ORA 13 CA LA PRIMARIE EU NU L-AM VAZUT.

  3. Cred ca omagiul pentru cei cazuti in revolutie, poate sa-a duca orice persoana. Nemultumirea ,,eroilor”supravetuitori este ca nu mai primesc facilitati si beneficii, cu exceptia celor nominalizati. Masura este corecta.Toti trantorii vor sa traiasca pe spinarea poporului. La munca cu ei.

    Cat despre Ion Svarlefus, am auzit ca refuza sa-si achite obligatiile contractuale,avand un debit de vre-o 2000 lei de platit la executor . Or nici aceste datorii nu trebuie sa le achite revolutioarii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.