PC vrea, PNL n-are timp!

PC, jumtatea mai mic dar extrem de vioaie a ACD Vaslui, vrea de ceva vreme s se ntlneasc cu partenerii din PNL, jumtatea mai grsut a ACD-ului vasluian. Numai dorinta pare s nu fie de ajuns, liberalii negsind, cel putin pn acum, timp pentru a onora ntlnirea.

Alin Trifu, presedintele PC Vaslui, a declarat, ieri, n cadrul unei conferinte de pres, c, n conformitate cu prevederile Protocolului USL si acordului semnal la nivel judetean, partidele componente trebuie s decid asupra unittilor administrativteritoriale n care vor sustine candidaturi comune sau separate pentru functia de primar, precum si asupra ponderii si sucesiunii pe listele de consilieri judeteni si consilieri locali n cadrul CL Vaslui. „Pentru a pune n aplicare aceste prevederi, zilele trecute, am solicitat Filialei Judetene Vaslui a PNL, partenerii nostri n ACD Vaslui, o ntrevedere. Noi am solicitat mai de mult timp ntlnirea Comitetului Judetean de Coordonare al ACD Vaslui, dar, din pcate, timpul colegilor nostri liberali nu le-a permis s duc la bun sfrsit ntlnirea de punere n aplicare a protocolului. La sfrsitul sptmnii n curs, vom avea aceast ntlnire de lucru (…). Biroul Judetean al PC Vaslui va solicita respectarea protocolului, astfel nct toate formatiunile politice care compun USL s aib reprezentativitate n consiliile locale si n cel judetean”, a declarat Alin Trifu. Liderul PC Vaslui a subliniat c filiala Vaslui „dispune de candidati credibili si bine pregtiti pentru functiile de primari si consilieri”. Si, cu ton de avertisment: „Nu excludem faptul de a candida pe liste separate, n baza protocolului semnat la nivel central si judetean, procentul fiind de 5%. Facem o precizare: decizia noastr este strns legat de discutiile pe le vom purta cu PNL, respectiv PSD”, a conchis Alin Trifu.

3 COMENTARII

  1. cei ce nu cunosc viata politica a municipiului Vaslui, le pot spune ca pnl vaslui, s-a curatat de iarba rea si cau ramas persoane cu adevarat devotate ideilor liberale.Cit proveste candidaturile PC se vor intilni cu liberali si asa cum prevede protocolul se va pune la punct strategia si candidaturile, dar sa se stie macar cind vor fi aceste alegeri.

  2. Ce tot spui ca PNL e partea mai grasuta a ACD? Cred ca PNL Vaslui nu mai are membri nici macar ca PC. Toti au plecat, dandu-si demisia sau nu cand au auzit ca trebuie sa-l sustina si sa-i faca campanie lui Buzatu si PSD la viitoarele alegeri !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.