Exorcistul de la Tanacu iese, astazi, din nchisoare

Fostul staret al Mnstirii de la Tanacu, Daniel Petru Corogeanu, a ispsit dou treimi din pedeaps, iar Judectoria Vaslui a admis cererea fostului staret de la Mnstirea Tanacu de a fi eliberat conditionat. Condamnat la sapte ani nchisoare pentru uciderea micutei Irina Cornici ntr-un ritual de exorcizare, fostul staret va fi pus n libertate astzi, dup ispsirea a mai putin de patru ani de nchisoare. Detinutul a ndeplinit fractia, respectiv dou treimi din pedeaps, astfel c, potrivit legii, Comisia pentru individualizarea regimului de executare a pedepselor privative de libertate din cadrul Penitenciarului Vaslui a formulat o cerere de eliberare conditionat adresat Judectoriei. Solicitarea a fost admis, iar mine (astzi, n.r.) asteptm decizia final n acest dosar. Imediat ce vom primi aceast decizie, Petru Corogeanu va putea fi pus n libertate, a declarat subcomisarul de penitenciare Nicolae Toma, purttorul de cuvnt al Penitenciarului Vaslui. Decizia instantei de a-l elibera pe Corogeanu mai devreme cu trei ani este motivat de comportamentul exemplar al acestuia pe perioada detentiei. Acesta nu fost niciodat sanctionat disciplinar, a participat la activitti educative, culturale, sportive si de voluntariat n urma crora a fost recompensat de mai multe ori cu suplimentarea drepturilor la pachet si vizit. Corogeanu este ultimul din lotul exorcistilor de la Tanacu rmas dup gratii. Micutele Adina Lucia Cepreaga, Simona Brdnas si Elena Otel, condamnate la cinci ani nchisoare pentru c l-au ajutat pe Corogeanu n ritualul de exorcizare a micutei Irina Cornici au fost eliberate conditionat n urm cu un an din Penitenciarul de Femei Trgsor, dup ce si-au ispsit trei sferturi din pedeaps. Nicolaeta Arclianu (Neonila), maica staret de la mnstirea Tanacu, a fost si ea eliberat conditionat la nceputul lunii iulie a acestui an, tot pentru bun purtare.

2 COMENTARII

  1. Ala-si bate joc de boameni si babornitele il ridica-n slavi….. Lasa ca mai scoate el satana din vreo una :):D exorcistul in izmene din Tanacu :))

  2. Pentru un cetatean care are referinte de la B.O.B. al utc mi se pare normal ca sfantul Corogean sa fie pus pe „liber”, doar sunt atatea babe la Tanacu care au nevoie de el…Te pui cu „credinta” babelor ???

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.