PRM are probleme la organele interne

PRM se confrunt cu o serie de probleme de natur intern. Decizia presedintelui Corneliu Vadim Tudor de a dizolva organizat ia de tineret a partidului a produs neliniste si semne de ntrebare si la Vaslui, unde organizat ia condus de Geanina Vulpe numr n jur de 700 de membri. Spunem asta n primul rnd pentru Geanina Vulpe, care nu a stiut, zilele trecute, s rspund la aceast ntrebare, poate cea mai simpl care i se poate adresa. Revenind la cei care au ceva de spus despre situatia din PRM, iat ce spune Florin Srbu, presedintele Filialei Judetene Vaslui a partidului. Eu nu am foarte multe detalii despre mprejurrile n care s-a luat msura de dizolvare a organizatiei de tineret. Cert este c Organizatia de Tineret a PRM Vaslui si-a manifestat dezamgirea fat de decizia conducerii centrale a partidului. Orice scandal ne afecteaz, pentru c nimeni nu poate spune c un scandal este benefic, a declarat Florin Srbu, care vede n tensiunea din aceste zile un semnal negativ ctre electorat. Este posibil ca alegtorii s ne sanctioneze. Domnul presedinte Corneliu Vadim Tudor rmne un lider politic puternic, dar electoratul este cel care va decide dac el a gresit sau nu. Noi avem un electorat stabil, dar asta nu ne garanteaz c nu putem s avem si de pierdut, a mai declarat Florin Srbu. n ceea ce-l priveste pe Corneliu Bichinet, secretarul executiv al PRM pare preocupat mai mult de aspiratiile tinerilor dect de scandalurile din snul partidului. Nu am informatii prea bogate despre activitatea tinerilor PRMis ti din Bucuresti, fiind mai preocupat de viata, problemele si aspiratiile tinerilor cu care intersectez n satele si orasele judetului nostru, vie ei nscrisi ntr-un partid sau independent i ca psrile vzduhului. Despre tinerii de la Bucuresti stiu mai multe date sefii mei de partid din Vaslui, Geanina Vulpe si Florin Srbu, care au legturi directe, permanente si partinice cu cei n cauz, ne-a declarat Corneliu Bichinet.

2 COMENTARII

  1. mare po.rcarie cu organizatiile de tineret , cu organizatiile de femei ,cu organizatiile nu mai stiu care .
    mai nene , daca exista un partid , atunci toti membrii sunt in aceiasi oala , fara alte figuri.
    in ceea ce priveste problema cu care se confrunta acum partidul lui Vadim Tudor : e exagerat el un pic dar problema vine tot din afara , adica de la basescu.
    In ceea ce o priveste pe geanina : nu mai esti o fetita , esti ditamai femeia , esti fremoasa, esti curimanoasa , cautati alta ocupatie , esti prea ingimfata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.