Ticalosul Ciupilan sa demisioneze imediat din functia de primar!

ciupilan_husin ciuda unui parteneriat de durat cu fostul liberal, actualmente democratliberal, Dan Marian, abia acum s-a dumirit Ioan Ciupilan, primarul Husului, c e cazul s-si aleag o tabr politic. Ieri, edilul a dat crtile pe fat si a declarat c va candida 99,999% pentru PDL la viitoarele alegeri. Totusi, nu si d demisia din PSD! Dumitru Buzatu, liderul PSD Vaslui, l ncurajeaz s candideze sut la sut pentru PDL si, dac are obrazul subtire, s demisioneze imediat din functia de primar, n care a fost ales cu sprijinul membrilor PSD.

Ieri, n cadrul unei emisiuni televizate, Ioan Ciupilan, primarul municipiului Husi, a spus n clar ceea ce se stia deja de cteva luni bune: la viitoarele alegeri, va candida pe aceleasi liste cu deputatul Dan Marian si va sustine PDLul. n ciuda hotrrii sale, Ciupilan a afirmat c nu si va da demisia din PSD. „Cu Dan Marian sunt de 12 ani mpreun: am fost mpreun n Consiliul Local (Husi, n.r.), n Consiliul Judetean. Ne-am respectat fiecare doctrina, dar am considerat ntodeauna c interesele urbei sunt pe primul loc”, a spus, ieri, Ioan Ciupilan. Primarul Husului a subliniat c prezent a sa, mpreun cu Dan Marian, ntr-o emisiune televizat se datoreaz tocmai dorintei de a confirma c face o echip cu Dan Marian. „Confirmm c suntem o echip si rmnem mpreun. Voi candida mpreun cu Dan Marian, pe aceleasi liste, la alegerile locale si parlamentare. Sustin PDL-ul si, n procent de 99,999%, la alegeri voi sustine candidatii de pe listele PDL. Demisia din PSD nu mi-o dau, si rmn cu cei care m-au sustinut”, a mai spus Ioan Ciupilan. Calculul edilului este simplu: nu si d demisia din PSD pentru a nu-si pierde functia, el asteptnd s fie exclus, situatie care i permite s si pstreze mandatul de primar cstigat n 2008.

i cerem demisia imediata!

Dumitru Buzatu, presedintele PSD Vaslui, a reactionat fr ntrziere. Ieri, liderul social-democrat i-a cerut public lui Ciupilan s demonstreze c are onoare si s demisioneze imediat din functia de primar al municipiului Husi. „Dnd dovad de lasitate atunci cnd a fost chemat n fata Organizatiei PSD Husi si nu s-a prezentat, Jan Ciupilan a comis a doua abatere grav, anuntnd c va candida 99,999% pentru PDL. n continuare rmne ticlos, lsndu-si o portit pentru a fugi si de-acolo. i cerem s candideze 100% pentru PDL si s-si dea imediat demisia din functia de primar, functie obtinut pe listele PSD. Nu ar fi ru ca mcar n ultimul ceas s fac dovada c are obrazul subtire”, a declarat, ieri, Dumitru Buzatu, presedintele PSD Vaslui.

1 COMENTARIU

  1. Mihalachi si Buzatu de la CJ Vaslui (PSD) sunt responsabili de starea jalnica a drumurilor judetene cum in judetul Galati unde presedintele CJ Galati este tot PSD poate sa repare si sa asfalteze drumurile chiar pe timp de criza, la noi nu se vrea asfaltarea drumului judetean de 10 km Lungesti-Talasmani din comuna Vinderei ca si acesti cetateni platesc taxe si impozite in fiecare an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.