Tomografii computerizate gratis pentru brladeni

De-acum, pacientii brldeni vor putea beneficia de tomografii computerizate si investigatii de tip RMN n mod gratuit. n urma licitatiei electronice care a avut loc ieri, Spitalul de Urgent Elena Beldiman Brlad a contractat un pachet de servicii de radiologie si imagistic, precum si serviciul de transport al pacientilor la sediul furnizorului si napoi.

n cel mult cteva zile, pacientii internati la Spitalul de Urgent „Elena Beldiman” Brlad vor putea beneficia n mod gratuit de investigatii cu RMN-ul si Computer Tomograf. Dac pn acum erau nevoiti s achite contravaloarea respectivelor consultat ii, datorit contractrii de ctre spital a acestor servicii, timp de un an de zile de acum nainte, bolnavii nu vor mai trebui s scoat bani din buzunare. Totusi, nu toti cei ce doresc astfel de investigatii le vor putea face gratis, ci doar cazurile urgente si pacientii trimisi expres de medicii specialisti. Licitatia prin care unitatea a achizitionat un pachet de servicii de radiologie si imagistic (tomografie computerizat si rezonant magnetic nuclear) a avut loc ieri. Potrivit conducerii spitalului, un singur furnizor s-a nscris la licitatie, asa c, odat ce oferta a fost deschis si s-a constatat c dosarul contine toate documentele cerute, a fost desemnat cstigtor. „La licitatia de pe 26 august a fost un singur candidat, ns a fost respins din cauz c nu avea dosarul complet. Acum, a licitat tot un singur furnizor de servicii, care a avut toate actele n regul. Urmeaz s ncheiem contractul, astfel nct pacientii s poat beneficia n mod gratuit de respectivele servicii. Asta n limita a 300.000 de lei anual”, ne-a declarat dr. Gabriela Danis, directorul medical al spitalului brldean. Odat cu serviciile de radiologie si imagistic, spitalul a achizitionat si transportul pacientilor la sediul furnizorului si napoi. Adic n aceeasi bani va intra si „plimbarea” bolnavilor ntre spital si clinica unde va fi investigat. n plus, prin caietul de sarcini, firma cstigtoare se oblig s asigure permanenta 24 de ore din 24, timp de 7 zile din 7, inclusiv la srbtorile legale.

6 COMENTARII

  1. UNDE e tomograful gratuit ce a sta inpachetat degeaba finantat din bani eoropeni, iar primarul constantinescu l-a trimis fara nici un motiv in alta parte. ce face politia, so pe el !!!!

  2. Are acces numai cine da spaga la Petcu. Ii curg balele si lui madam Marcu. Sa vedem cum se va imparti spaga. Marcu ia de la pacienti, iar Petcu de la Galati. Angela se ocupa.

  3. sper ca la acele gratuitati la tomograf si RMN sa nu aiba acces doar pensionarii sau neamurile angajatulor din spital? mai sunt si persoane cu salarii mici sau care au terminat somajul bolnave care au nevoie de asa ceva

  4. Nu va e rusine. Omorati oamenii pe drumuri.
    Petcu si cu Danis parca o fac in ciuda lumii. Asta e o solutie de rasil curcilor dupa ce ati alungat tomograful dim spital. Rusine sa va fie.
    Politia sa va caute. Sa va puna in carca toti oamenii din Barlad cate ai murit si suferit pentru ca li s-a refuzat accesul la un tomograf in spital. Crminalilor.

  5. Adriana, cum vine asta:” in cel mult cateva zile?” Nu inteleg sensul, acestei propozitii… Te plateste pentru tampeniile care le scrii? Cate zile, „NUMERIC”… ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.