Rocada printre directorii scolilor din Brlad

ncepnd din aceast sptmn, un liceu si dou scoli gimnaziale din Brlad au directori adjuncti noi. Dac n cazul celor dou scoli, numirea n functie era asteptat nc de la 1 septembrie, n cazul unittii liceale s-a produs o schimbare neasteptat. Mai exact, n locul profesorului Gabriela Dobrea, „nscunat” director adjunct la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” n luna mai, acum, a fost numit profesorul Veronica Huiban. Pn la aceast numire, Huiban era responsabilul Casei Corpului Didactic – Filiala Brlad. Potrivit conducerii Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Vaslui, cei doi profesori au fcut schimb de functii. Adic, de acum nainte, de Casa Corpului Didactic se va ocupa fostul director adjunct Gabriela Dobrea. „Odat cu numirea n functia de director adjunct a doamnei profesor Veronica Huiban, doamna profesor preia conducerea Casei Corpului Didactic. Trei zile pe sptmn va merge la filiala din Vaslui si dou zile va sta n Brlad, urmnd ca n sptmna urmtoare s se ntmple invers”, ne-a declarat profesorul Mihaela Cososchi, inspector scolar general. Potrivit acesteia, tot acum au fost numiti directori adjuncti si la Scoala nr. 10 „George Emil Palade” si Scoala de Muzic si Arte Plastice „N. N. Tonitza”. n primul caz, conducerea ISJ Vasui l-a „nscunat” pe profesorul de sport Valeriu Frumuz. Initial, aceast functie ar fi trebuit s fie preluat de profesorul Constantin Busc, fostul director al Scolii nr. 7 „Cpitan Grigore Ignat”, unitate ce, la 1 septembrie 2011, s-a comasat cu Scoala nr. 10. Din nefericire, chiar n acea zi, profesorul Busc a decedat, lsnd fotoliul vacant. n cel de-al doilea caz, functia de director adjunct a fost preluat de profesorul Niagu Doina. n urm cu ctiva ani, aceasta s-a aflat la conducerea Scolii de Muzic, ns ca director principal. Acum, pentru c, de la 1 septembrie, unitatea s-a comasat cu Scoala nr. 4 „Tudor Pamfile”, n functia respectiv a fost numit Mihai Mintut, directorul Scolii nr. 4.

9 COMENTARII

  1. poi dece nu faceam ordine si cu elevii care stau si fumeaza prin bai, pe holulri de mana cu profesorii, vezi doamne ca este un liceu” de elita”..nevoie mare…….cel mar mare dezmat acolo este…

  2. Sigur ca se fac schimbari in functie de apartenenta politica ……. Sunt curios doamna inspectoare de ce nu ati spus si de alte scolii unde se schimba directori……..Stiti foarte bine ce schimba …. tara cu orasul si mai spunem ca nu sunt bani………..Nu va ajunge cate ati facut penru judet si invatamant si pentru Neamuri …..

  3. Dar pe Fortu de la Clubul Copiilor – Barlad cand al schimbati ? de ani de zile nu face nimic , doar fura tot ce se poate si da oamenii afara care au curaj sa-i mai spuna .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.