Investitii noi n Brlad

Consilierii locali brldeni vor avea n atentie, mine, la sedinta ordinar, initiativa municipalittii de a extinde reteaua de alimentarea cu ap pe nc o strad din oras, de a face reparatii capitale pe unele segmente ale retelei orasului si de a extinde o instalatie de gaze la o gradinit din localitate. Astfel, pe strada Grahilor, din Cartierul Munteni, investitia va presupune lungirea retelei de alimentare cu ap potabil pe o distant de 145 de metri. Deocamdat, costurile au fost estimate la cteva milioane de lei, ns toate celelalte detalii tehnice urmeaz a fi stabilite si analizate n comisiile de specialitate ale Consiliului Local. n paralel, se intentioneaz demararea unor lucrri de amploare la toat reteaua de alimentare cu ap a localittii, astfel c celor 21 de consilieri locali li se va cere un vot favorabil si pentru efectuarea unor lucrri de reparatii capitale la un canal deschis, la conducta principal de alimentare, reteaua de distributie si la un hidrofor. Toate acestea au fost propuse de ctre furnizorul de ap local si fac parte din Programul Operatorului Unic de Ap, care prevede modernizarea ntregii retele. n fine, alesilor locali li se va mai cere permisiunea si n privinta extinderii instalatiei de utilizare a gazelor naturale de la Grdinita nr. 8, de pe strada Dragos Vod. Municipalitatea a anuntat c a luat aceast decizie ca urmare a incapacittii institutiei de a face fat numrului mare de cereri n conditiile unui spatiu termoficat partial.

4 COMENTARII

  1. A PROMIS PRIMARUL DE LA PRIMUL MANDAT CA FACE STRAZILE PE DEAL2 LINGA CIMITIR SI NICI LA ORA ASTA NU A FACUT NIMIC SA VINA SI EL PE DEAL CIND PLOUA SI SA MEARGA CU MASINA PRIN NOROISA VAD DACA MAI URCA A DOUA OARA IMI PARE RAU E TOTAL NESERIOS SA-I FIE RUSINE CA MAM OCUPAT CU CAMPANIA SI I-AM BAGAT VOTURI DIN BANII MEI

  2. Grahilor e o strada din cartierul Munteni populata in proportie de 99.99% de tigani… nu cumva li se plateteste avans la voturile dorite in urmatoarea campanie?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.