Doctorul Constantin Teodorescu ar fi mplinit, mine, 72 de ani

Pentru a-l omagia cum se cuvine pe doctorul Constantin Teodorescu, un mare iubitor de cultur din Brlad, Fundatia ce-i poart numele a organizat expozit ia „Un om dedicat culturii – Constantin Teodorescu”. Manifestarea se vrea a fi un gest de pretuire la adresa lui, mai ales c, mine, profesorul Teodorescu ar fi trebuit s mplineasc 72 de ani. Din nefericire, o boal necrut- toare, care l-a mcinat ani de zile, l-a rpus n noaptea de 17 august. Vernisarea expozitiei va avea loc vineri, de la ora 17.00, la Galeria de Art „N. N. Tonitza” Brlad, si va fi prezentat de criticul de art Valentin Ciuc si de artistul Vasilian Dobos. Iubitorii de frumos vor avea ocazia s admire lucrri ale unor artisti precum Dionisie Gradu, Nelu Grdeanu, Eugen Iftene, Doina Leahu, Georgel Pascu, Romeo Antonio Plie, Valentin Stoian, Mihaela Stoian, Constantin Tofan, Elena Chira Mihil, Vasilian Dobos, Sebastian Pascu si multi altii. Amintim c, de la nfiintarea Fundatiei Culturale „Dr. Constantin Teodorescu”, n anul 1994, si pn n prezent, Galeria de Art „N. N. Tonitza” Brlad a gzduit peste 400 de evenimente culturale. Toate au fost initiate si coordonate de dr. Constantin Teodorescu, n calitate de presedinte al Fundatiei.

4 COMENTARII

  1. …..la multe acorduri …!…
    Tristetea cea mare pentru barladeni este faptul ca NU vor mai avea niciodata prilejul de a-l bucura pe Dr. Constantin Teodorescu cu veneratia ce o merita un ziditor de inalta clasa, un impatimit de cultura, valoare, sens al vietii , de identitatea neamului sau !
    Un vizionar intransigent care a minuit nu doar bisturiul medicinei ci si al gindirii !
    Cine vrea sa inteleaga cine a fost in speta Dr C.T. sa viziteze pur si simplu Casa Rosie, unul dintre proiectele marca numelui Sau !
    In ce ma priveste, regret faptul ca nu am avut ragaz si disponibilitate sa imi exprim nemijlocit admiratia fata de o asemenea personalitate !
    Eternitatea si-a recuperat inca o scinteie !
    Sa te aiba in palmares Maestre !

  2. profesorul Teodorescu??????????????? Se rasuceste in mormant:))) A fost profesor? Ce a predat? Cultura la analfabetii din Barlad?? asta da. … Susnea, fata mamei, tu nu ai corector? NU ai cap limpede? Stii sa faci o stire????? Sa verifici ce dai publicului? Sau te doare n cot de ce ai scris si de cum ai scris? sa fiu eu sefa ta, ai muri de foame. NU as tolera asa ceva. O stire, si aia proasta. CU informatii ieftine, gresite si preluate de la cei care au emis declaratii pentru „presa”. Repet, Barladul nu are PRES?. Sunt niste neaveniti care se autodenumesc jurnalisti, cand ei nu stiu sa faca un acord. Gen Modiga, Arnautu, tu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.