Vasluiul a finalizat Recensamntul Agricol

In judetul Vaslui, s-a finalizat nregistrarea datelor statistice ale Recensmntului General Agricol. La nivel national, alturi de judetul nostru, au mai ncheiat actiunea judetele Arad, Brasov si Dolj.

n alte 13 judete, nregistrarea datelor statistice a fost superioar mediei calculate la nivel national. Procente mai mari s-au nregistrat n Bacu – 99.73% din chestionarele etimate a fi nregistrate, Vrancea – 98.99%, Prahova – 98.85%. Un ritm mai sczut s-a nregistrat n judetul Timis – 89.40% din chestionarele estimate a fi nregistrate, Hunedoara – 91.73% si Iasi – 92.12%. Scopul cercetrii a fost de a asigura date statistice pentru fundamentarea politicilor nationale n domeniul agricol n concordant cu acquisul statistic comunitar. Datele statistice sunt necesare procesului de participare a Romniei la Politica Agricol Comun, prin nregistrarea suprafetelor agricole utilizate, a efectivelor de animale pe specii, a masinilor si a echipamentelor agricole, a persoanelor care desfsoar activitti agricole, a metodelor de product ie agricol, precum si a dezvoltrii rurale. La recensmnt se nregistreaz toate unittile care desfsoar activitate agricol, indiferent de tipul de proprietate si de forma de organizare. Recensmntul general agricol a avut ca obiectiv culegerea datelor si obtinerea informatiilor privind principalele caracteristici ale exploatatiilor agricole, cum sunt – identificarea n teritoriu a unittilor de recenzare si statutul juridic al acestora, utilizarea suprafetelor agricole pe forme de administrare, suprafetele agricole cultivate, plantatiile viti-pomicole, irigatiile, efectivele de animale, utilajele si masinile agricole, constructiile cu destinat ie agricol, persoanele care desfsoara activitti agricole.

2 COMENTARII

  1. Pe la mine nici nu a fost cu recensamantul
    .Era o Tipa care a stat pe la o crasma vreo 3 zile a notat ceva si gata Vaslui 100%!!!!!!!!!!!!! halal recenzori!!!!!!!!!!!!!!

  2. mai unguras [kabo baci ] aste sunt niste minciuni grosolane cu incheiarea recenzari eu am colegi care mai au mai bine de jumatate din formulare ne completate lasati minciunelele si puneti mana la treba nu dati toata ziua interviuri cu procente false paaa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.