Spectacol pentru Sergiu

Ieri, Casa de Cultur „George Tutoveanu” Brlad a gzduit spectacolul caritabil „Sans pentru Sergiu”. Activitatea a fost organizat de colectivele de elevi si profesori din cadrul Colegiului Tehnic „Alexandru Ioan Cuza”, n ideea de a-l ajuta pe Sergiu Psclin, elev al unittii liceale. „Sergiu Psclin nvat n clasa a XI-a si sufer de diabet, fiind dependent de un tratament medical costisitor mai special. Prin actiunea de astzi (ieri, n.r.), colegii lui Sergiu si-au dorit s-i ofere nu doar suportul moral, ci si un sprijin financiar, prin strngerea unor fonduri. Mai exact, pentru c veniturile familiei lui Sergiu sunt extrem de mici, organizatorii au pus n vnzare bilete, destinate tot elevilor din liceu”, ne-a spus profesorul Anca Sandu, purttorul de cuvnt al institutiei de nvtmnt. Pentru ca participantii s nu plteasc 5 lei degeaba, spectacolul a durat peste o or si jumtate, cuprinznd multe momente. n primul rnd, trupa de dans a liceului a pregtit numere de dans modern, tignesc, popular si latino. Printre momentele de dans, alti elevi din cadrul unittii au cntat cteva piese de muzic popular. „Multumim domnului Virgil Giusc, directorul Casei de Cultur, pentru c ne-a pus la dispozitie sala, si doamnei director Mihaela Pis, pentru c s-a implicat n actiune”, a ncheiat profesorul Sandu. Dintre elevii implicati n organizarea spectacolului sau evidentiat Bogdan Cretu, presedintele Consiliului Elevilor, si Mdlina Caleap, secretarul Consiliului Elevilor.

3 COMENTARII

  1. Felicitari celor care au facut ca acest spectacol sa fie unul minunat..chiar daca nu am fost acolo cu voi..eu v’am sustinut de la Botosani si am stat cu frica ca totul sa iasa bine…FELICITARI !!

  2. FOARTE FRUMOS ,FOARTE BUNE ,E UN COLECTIV SCOLAR UNIT ,DACA NU S-AU ,, GASIT ” SPONSORI …,AU REUSIT EI CIT DE CIT SA MAI REZOLVE CITE CEVA PT. AJUTAREA ACESTUI COPIL SI FAMILIA LUI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.