Primarul Brladului a semnat contractul pentru reabilitarea a 35 km de strazi

n curnd, locuitorii din partea de vest a Brladului se vor putea bucura de strzi civilizate, ntruct, ieri, a fost semnat contractul care prevede asfaltarea a 35 de kilometri de strzi. Documentul a fost semnat de ministrul Dezvoltrii Regionale si Turismului, Elena Udrea, si primarul Brladului, Constantin Constantinescu, la Bucuresti. Proiectul se numeste „Strzi: Deal II, Tuguiata II, Bariera Puiesti, Complex Scolar, Trestiana, extindere Cartier Complex Scolar” si este finantat prin Programul Operational Regional. Valoarea total a contractului semnat este de 70.635.338,84 lei, din care valoarea finantrii nerambursabile alocate este de 49.954.866,92 lei (98% din valoarea total eligibil a proiectului). Proiectul si propune cresterea gradului de accesibilitate n interiorul municipiului Brlad, conectarea orasului la reteaua drumurilor nationale si regionale, punerea n valoare si cresterea potentialului economic si social al Brladului, precum si al arealului adiacent. Totodat, se doreste si cresterea gradului de sigurant a circulatiei si reducerea timpului de cltorie. Lucrrile propriu-zise vor consta n modernizarea retelei stradale pe o lungime de 35,24 km, reabilitarea unei suprafate totale de 266.457 metri ptrati (strzi, trotuare, zone verzi si piste pentru ciclisti), construirea a 66 de podete noi. n acest fel, vor fi create 26 de locuri de munc temporare si 48 permanente.

4 COMENTARII

  1. cand vezi astfel de declaratii iti vine sa vomiti!!! „sus domnul primar” sau ” sa traiasca” …imi gasesc cu greu cuvintele la cata prostie pot sa citesc. ar asta este , asta e mentalitatea cetateanului roman , moldovean mai ales. votatii domnilor in continuare ca o sa o duceti bine!!!!

  2. Sa traiasca Domnul Primar o mie de ani sa-i facem si o statuie ca o merita pe deplin .Cea
    mai buna veste pentru locuitorii din Cartier Deal II ,acum la inceput de an , in plina criza.FELICITARI!

  3. SA ASFALTEZE SI SOSEAUA GHERMANESTI-ARSURA SA CEARA BANI VICEPRIMARUL CHIRIAC DE LA CUMNATASAU MIHALACHI CA DE ASTA LAM VOTAT SA FACA CEVA PENTRU COMUNA DRANCENI SA MAI LAASE FERMA SI SA MAI FACA TREABA SI LA PRIMARIE

  4. Un lucru laudabil si primarul este PSD ca sa nu mai zica cei ce nu fac nimic in aceasta zona (CJ Vaslui , PSD , care nu vor de zeci de ani sa asfalteze drumul judetean Lungesti-Talasmani din comuna Vinderei dar vor voturile noastre pentru PSD).Se modernizeaza drumul national asfaltic Barlad-Trestiana-Grivita sa inteleg ? Foarte bine , felicitari tuturor celor care au facut demersuri si ministerului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.