Au furat bunuri de jumatate de miliard!

Politisti Biroului de Investigatii Criminale Brlad, cu sprijinul Directiei Generale de Informatii si Protectie Intern, au reusit identificarea principalilor suspecti n cazul unui furt svrsit n luna decembrie 2010, fapt prin care s-a creat un prejudiciu de aproximativ 50.000 lei.

n noaptea de 3 spre 4 decembrie 2010, Ciprian B., de 28 de ani, si Sorin S., de 31 de ani, ambii din municipiul Brlad, au ptruns prin efractie n incinta unei societti comerciale din municipiu si au sustras aproximativ 130 de telefoane mobile si accesorii. Dup comiterea faptei, bunurile au fost transportate cu autoturismul unui prieten comun la locuinta lui Sorin S.. Ulterior, tinerii si-au mprtit bunurile sustrase iar Ciprian B. a valorificat marea majoritate a acestora pe raza municipiului Bucuresti. Miercuri, politistii din Brlad, mpreun cu cei ai posturilor de politie comunale, Serviciului de Interventie Rapid si Biroului de Ordine Public pentru Mediul Rural Tecuci, n baza autorizatiilor emise de magistrati, au efectuat 11 perchezitii domiciliare la locuintele mai multor persoane din Brlad, comuna Grivita, si comuna Ghidigeni, judetul Galati. n urma perchezitiilor, politistii au identificat si ridicat n vederea continurii cercetrilor mai multe bunuri care au fost sustrase de la societatea comercial respectiv. Cei doi au fost retinuti pentru o perioad de 24 ore, ieri fiind prezentati n fata instantei de judecat cu propunerea de arestare preventiv pentru svrsirea infractiunii de furt calificat. Pe numele acestora au fost emise mandate de arestare preventiv pe o perioad de 29 zile. De asemenea, n acest caz se efectueaz cercetri si fat de alte 5 persoane, pentru svrsirea infractiunii de tinuire.

6 COMENTARII

  1. Citez:” Serviciul de Interventie Rapida”; daca din 4 decembrie si pana in 20 ianuarie interventia este „rapida”, cum este cea „normala”; sau „lenta”? Felicitari pentru „rapiditate”!

  2. frate dar de ce aguzati niste oameni care nu au facut fapta dc nu cauta persoanele in cauza…faptul ca politia presupune asta nu e de ajuns sunt altii vare au mai multe fapte si sunt in libertate iar ei care nu au facut nimic stau inchisi asta e justitia in romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.