14 elevi vasluieni la olimpiadele nationale de fizica si chimie

n aceste zile, 14 elevi din Brlad, Vaslui si Husi vor reprezenta judetul Vaslui la olimpiadele nationale de fizic si chimie de la Arad, respectiv Timisoara. Ca n fiecare an, cele dou olimpiade se vor desfsura n vacanta intersemestrial. Concret, Ministerul Educatiei a stabilit ca elevii s sustin etapa national de fizic si de chimie n intervalul 30 ianuarie – 5 februarie. Din cei 14, nou vor participa la fizic si cinci la chimie. Cei mai buni fizicieni din judet provin de la Colegiul Na- tional „Gheorghe Rosca Codreanu” Brlad, Scoala nr. 5 „Stefan cel Mare” Vaslui, Scoala nr. 8 „Constantin Motas” Vaslui si Colegiul National „Cuza-Vod” Husi. Copiii ce vor reprezenta judetul la olimpiada de fizic sunt elevi n clasele VII-VIII si IX-XII. Acestia vor fi nsotiti la Arad de profesorul Popa Cristinel, din cadrul unittii liceale din Husi. La faza national de chimie, vor participa elevi de la Scoala nr. 10 „Mihail Sadoveanu” Vaslui, Liceul Teoretic „Mihail Koglniceanu” Vaslui si Colegiul National „Cuza- Vod” Husi, provenind din clasa a VIII-a, precum si din cei patru ani de liceu. Acestia vor fi nsotiti la Timisoara de profesorul Doina Gosav, din cadrul liceului vasluian.

4 COMENTARII

  1. bai tampitilor, va rog sa va informati cand faceti un articol! este vorba de scoala numarul 8 „Alexandra Nechita” (nu Constantin Motas cum ati scris ) ca reprezentant, eleva Blezneac Bianca clasa a VIII-a A. In articolul cu baiatul lovit ati scris corect numele scolii. La voi ziaristii numai lucrurile rele conteaza.,cele bune nu.

  2. Dupa doua saptamani de la faza judeteana a acestor olimpiade s-a gandit si presa judeteana sa dea stirea in ziar. Probabil nu sunt niste fapte cu care sa ne mandrim, si nu sunt citite stirile cu fapte bune…Iar ca sa fie stirea completa s-au enumerat ( asa cum ai spune 2 boi , 2 vaci), cei care au reusit performantele , 2 de la Vaslui, 3 de la Husi, 2 de la Barlad. De asemenea au fost laudati si profesorii care i-au instruit, chiar daca sunt bugetari, au un merit in performantele copiilor…..
    Multumesc presei vasluiene. Sunt mai interesante bataile si furturile….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.