Succese, nu succesuri!

Reabilitarea Spitalului Judetean de Urgent, proiect n valoare de 15 milioane de euro, si garantarea finantrii lucrrilor la groapa ecologic de la Rosiesti, obiectiv n valoare de aproape 35 de milioane de euro – acestea sunt cadourile pe care le-a primit conducerea Consiliul Judetean de la Mos Crciun. Ieri, presedintele Vasile Mihalachi si vicepresedintele Dumitru Buzatu au salutat aceste succese (nu succesuri!) ale administratiei judetene, dar au avut si un regret: nu l-au gsit pe deputatul Dan Marian, pentru a se fotografia mpreun!

Vestile bune vin la sfrsit de an. Consiliul Judetean (CJ) Vaslui a obtinut dou succese extrem de importante pentru infrastructura judetean. Cteva zeci de milioane de euro vor intra, ncepnd de anul viitor, n judetul Vaslui. Astfel, prima linie de finantare, n valoare de 15 milioane de euro, va fi deschis pentru reabilitarea Spitalului Judetean de Urgent Vaslui. Miercuri, Elena Udrea, ministrul Dezvoltrii si Turismului, a semnat contractul nr. 1.138, care se va derula ncepnd cu anul viitor. Vasile Mihalachi, presedintele CJ Vaslui, a felicitat echipa care si-a adus aportul la ntocmirea proiectului. Este vorba despre specialis tii din cadrul Directiei Economice si Directiei de Integrare European, din cadrul CJ Vaslui. „Noi lucrm prin rezultatele noastre, nu iesim ca pduchele n frunte”, a punctat, cu directie, Mihalachi. A dou veste bun pentru locuitorii judetului Vaslui este publicarea n Monitorul Oficial nr. 854/21.12.2010 a listei proiectelor finantate n cadrul Programului Operational Sectorial – Mediu. Printre acestea se numr si proiectul care vizeaz dezvoltarea sistemului integrat de management a deseurilor si a infrastucturii de colectare a deseurilor. Altfel spus, groapa ecologic de la Rosiesti, proiect n valoare de aproape 35 de milioane de euro. „Investitia se va derula sub jurisdictia CJ si, astfel, vom rezolva problema deseurilor solide din judetul Vaslui, proiect care trena de ctiva ani buni”, a spus Vasile Mihalachi. La rndul lui, Dumitru Buzatu, vicepresedintele CJ Vaslui, a spus c, la finalul acestui an, institutia pe care o reprezint nregistreaz succese reale, spre deosebire de guvernarea actual, care a bifat doar „succesuri”. „Reabilitarea Spitalului Judetean va conduce la ridicarea standardelor medicale oferite de aceast unitate sanitar. Un al doilea efort depus de echipa din cadrul CJ vizeaz proiectul de management al deseurilor din judet ul Vaslui. Pe lng rezolvarea problemei deseurilor, aceast finantare are un rol important si din punct de vedere economic. Firmele de constructii din judetul Vaslui, depozitele de materiale, multi oameni vor fi angrenati n finalizarea acestui obiectiv”, a precizat Dumitru Buzatu.

Fotografii la minut

Dumitru Buzatu a explicat de ce a ntrziat la conferinta de pres: l-a cutat pe… deputatul PDL Dan Marian, ca s se poat fotografia mpreun. „L-am cutat pe deputatul Dan Marian pentru c doream s se fotografieze si cu noi, cum se fotografiaz si cu primarii din judet, fr s aib vreun merit. Cred c veti ntelege cauza nobil pentru care am ntrziat cteva minute”, a spus ironic Dumitru Buzatu. Tot cu referire la capitolul fotografii, Vasile Mihalachi a precizat c se va fotografia cu Dan Marian numai atunci cnd se va ncheia reabilitarea Spitalului Judetean si groapa de gunoi de la Rosiesti va fi finalizat. „Vom vedea n ce pozitie…”, a ncheiat, la fel de ironic, Mihalachi.

4 COMENTARII

  1. BAI DANUT CIOBANU SA IL FUT IN GAT PE BUZATU ASTA CA TARE IL MAI GADILITI LA OUA.ESTE UN PORK DE PSD-IST NENOROCIT SI UN HOT SPURCAT.IL DOARE IN SULA PE ACEST MARLAN DE VASLUIENI

  2. Lichelelor, cand era PSD la putere de ce nu ati primit bani? Sa va fie rusine nulitatilor ca nu recunoasteti ca acest guvern baga bani in Vaslui cat nu au bagat restul guvernelor de la Revolutie (voi stiti mai bine comunistilor daca a fost sau nu Revolutie, ati confiscat avutia neamului nesimtitilor).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.