Rozica Suditu, noul presedinte al femeilor liberale

Dup plecarea Anci Anusca Popa din PNL, eveniment care a destabilizat exact 24 de secunde Organizatia de Femei, dar a ntrit cu aproximativ 60-65 de kilograme de carne (macr) PDL-ul, vineri, n cadrul unei conferinte extraordinare, avocata Rozica Suditu a fost aleas n functia de presedinte al Organizatiei Judetene a Femeilor Liberale din Vaslui, punnd, astfel, punct interimatului asigurat de Simona Polak. Desi unanimittile nu sunt pe placul liberalilor, Suditu a fost votat de toti delegatii nu pentru c acestia nu au avut de unde alege, ci pentru c a beneficiat de un ritual special: „sfintirea mapei” de candidat – procedur jumtate pgn, jumtate crestin si restul, politic. n cadrul aceluiasi eveniment, femeile liberale au adoptat o rezolutie cu privire la revenirea prevederilor de ncurajare si sustinere a natalittii, adoptate n anul 2006 de guvernul condus de Clin Popescu Triceanu. PNL si OJFL Vaslui vor acorda asistent juridic gratuit mamelor interesate s lupte pentru recuperarea drepturilor nclcate prin abuzurile puterii, n cazul n care legea privind cuantumul ndemnizatiei pentru cresterea copilului si a perioadei de acordare vor fi modificate.

4 COMENTARII

  1. Sustinerea natalitatii sanatoase a unui popor nu este de stinga sau dreapta,ci tine de conceptia strategica patriotica a unui partid de a sustine idei sanatoase si nu masuri luate pe genunchi pentru mentinerea cu orice chip la guvernare.Ginditi si dupa aceea incercati sa scrieti.

  2. In Romania mamele fac copii ca au cu ce ii creste?

    , Ca sunt in stare pentru orice sacrificiu pentru copilul lor ?

    Sau pentru ca beneficiaza de concedii de 2 ani de zile si de indemnizatie de la stat? Mi se pare putin de stanga ceea ce sustin femeile liberale si nu de dreapta precum se pretind a fi liberalii. Poate mai si munceste cineva in tara asta daca vrem sa fim liberali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.