Schimbarea directorilor se amana

Gabriela Plcint, directorul Scolii nr. 9 Manolache Costache Epureanu, din Brlad, rmne n functie pn dup jumtatea lunii decembrie. n aceeasi situatie se afl nc trei directori ale institutiilor de nvtmnt din Brlad, crora le va expira mandatul tot la finele anului 2010.

Initial, se credea c profesorul Gabriela Plcint, care ocup fotoliul de director al Scolii nr. 9 „Manolache Costache Epureanu” Brlad de opt ani, va fi schimbat pe 25 noiembrie. Chiar si conducerea Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Vaslui a dat declaratii n acest sens, ns fr a mentiona numele nlocuitorului su. Acest lucru ar fi trebuit s se decid ieri, n cadrul Consiliului de Administratie al ISJ Vaslui. Numai c, surpriz! Nu a mai fost nevoie. Brusc, s-a descoperit c data de 25 noiembrie nu reprezenta ziua expirrii contractului de management, ci ziua n care a sustinut concursul pentru ocuparea postului. Asa c, directoarea Plcint poate respira usurat pn pe 20 decembrie, cnd i expir, n realitate, mandatul. „Nu s-a mai discutat despre schimbarea din functie a directoarei Gabriela Plcint, pentru c nu pe 25 noiembrie i-a expirat mandatul. Aceea este data n care a sustinut concursul. Va rmne director pn pe 20 decembrie, pentru c aceea este data n care a fost numit n functie n urm cu patru ani”, ne-a spus profesorul Vasile Ursanu, inspector scolar general adjunct n cadrul ISJ Vaslui. Ursanu a precizat c, n aceeasi zi, altor trei directori din Brlad le va veni rndul s prseasc fotoliul. Este vorba despre Ionela Bolea, director la Scoala nr. 8, Nuta Obreja, director la Grdinita nr. 4, si Rica Luchianov, director adjunct la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”. „n principiu, mergem pe ideea prelungirii mandatului. Oricum, este prea devreme s spun care dintre acesti directori vor primi delegatie n continuare sau care va fi schimbat”, a mai spus Vasile Ursanu.

5 COMENTARII

  1. si acum cine va urma? sau, ce functii inalte va mai ocupa dna placinta americana? ca fuse si la inspectorat, o stat si directoare, ce mai… se duce bine viata n invatamant!

  2. Voi ar trebui sa plecati bai javrelor , voi cei de la ISJ, nu oamenii capabili cu performante in conducerea scolilor. De vreo doua saptamani parca ati intrat in transa , arti orbit de ura si de razbunare si ati cazut in plasa propriei incompetente . V-ati dat arama pe fata! Ati sarit repede sa schimbati directori inainte i de a le expira mandatul ncurcandu-va in explicatii si facand gesturi stupide. Nimic nu merge in sistemul de invatamant iar voua nu va sta capul decat la schimbat directorii. O sa ramaneti in memoria colectiva ca fiind „cea mai neagra perioada a invatamantului vaslui

  3. Si daca se poate, de ce nu se dau mandate de prelungire pentru TOTI directorii barladeni pana la sfarsitul anului scolar?! Unii au voie si altii nu?! Cu ce sunt mai presus unii decat altii?! A…., sigur, CULOAREA POLITICA, bat-o vina!Sunt directori care chiar au facut ceva pentru scolile pe care le conduc,sunt oameni incadrati pe normele lor, acum din nou, bulversare totala: orare schimbate, oameni pe drumurile inspectoratului, copii carora li se schimba incadrarea, ce mai…CA LA NOI, LA NIMENI ! Doamne fereste!Si pe deasupra, CRIZA, SALARII TAIATE, OAMENI SARACI care-si fac totusi datoria pentru ca asa le DICTEAZA CONSTIINTA.Vede cineva aceste lucruri?! N-as crede…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.