Kaufland creeaza peste 100 locuri de munca pentru vasluieni

Lucrrile la Hipermarketul Kaufland Vaslui au intrat n linie dreapt. Ieri, n prezenta reprezentantilor Kaufland si a autorittilor locale, a fost pus, simbolic, piatra de temelie a obiectivului. Cifrele avansate de Kaufland sunt impresionante: o suprafat total de 20.000 metri ptrati, din care 3.200 metri ptrati destinati vnzrii efective. n cele 14 raioane, vor lucra peste 100 de angajati, recrutati exclusiv din localitate. Termenul de punere n functiune a hipermarketului este luna februarie a anului viitor.

Ieri, a fost pus piatra de temelie la fundatia Hipermarketului Kaufland Vaslui, pe strada Decebal. Cornel Petcu, seful Biroului autorizri Kaufland Romnia, a spus c, ncepnd de ieri, s-au deschis lucrrile de amenajare interioar a hipermarketului. Petcu a mai precizat c lantul de magazine Kaufland a fost inaugurat n anul 1930, n Gemania si, n prezent, detine 950 de hipermarketuri, n care lucreaz 120.000 de angajati. n Romnia, grupul Kaufland detine 56 de hipermarketuri si un Centru Logistic, la Ploiesti. „La Vaslui, investitia total trece de 6 milioane de euro, pe o suprafat de 20.000 de metri ptrati. Hipermarketul va avea 5.000 de metri ptrati si vor fi amenajate 250 locuri de parcare. Vom asigura peste 100 locuri de munc, iar toti angajatii vor fi din Vaslui. Pentru nceput, doar directorul si sefii de departamente vor fi din afara localittii. Dup ce vor pregti personalul din oras pentru respectivele posturi, acestia vor pleca”, a spus Cornel Petcu. „Noi dorim ca termenul de punere n functiune a hipermarketului s fie n luna februarie”, a mai spus el. Hipermarketul va avea o suprafat de 3.200 metri ptrati de vnzare efectiv, unde vor fi amenajate 14 raioane. ntr-un raion se vor servi produse n cantitti foarte mici (100 de grame), pentru clientii care nu au bani pentru a face cumprturi mai mari. Unul din atuurile Grupului Kaufland este garantia produselor, n acest sens, clientii avnd o serie de avantaje: dac o persoan cumpr un produs si nu este multumit primeste banii napoi; dac la casele de marcat un consumator sta mai mult de 15 minute, primeste un bonus financiar etc. Toate aceste facilitt i au fost cerute de clienti n timpul actului de comert si, n consecint, au fost introduse n activitatea magazinelor.

O investitie valoroasa pentru Vaslui

Prezent la eveniment, Vasile Pavl, primarul municipiului Vaslui, a spus c dup doi ani de cnd au nceput discutiile cu SC Kaufland Romnia SCS, se pune piatra de temelie la aceast investitie. „Acum doi ani, am spus c voi fi alturi de orice investitor. Cu acest obiectiv important mobilm Vasluiul si oferim locuri de munc celor din oras. n anul 2011, am propus pentru modernizare bazarul, astfel nct strada Decebal va deveni o strad din municipiul Vaslui. Multumim constructorilor, pentru c transform aceast zon ntr-o zon plcut. Sper c, n final, investitia va arta bine si s ne bucurm de aceast locatie”, a spus Vasile Pavl. Cum strada Decebal se va transforma, n scurt timp, ntr-o strad important de-a lungul unor obiective economice asemenea, municipalitatea se gndeste deja la constructia unor sosele ocolitoare. „Exist proiecte pentru rute ocolitoare, iar de anul viitor intentionm s realizm variante de ocolire a municipiului Vaslui”, a explicat Pavl.

22 COMENTARII

  1. Ma numesc Violeta.Am 30 ani,adsolventa de liceu si al uni curs de initiere in contabilitate.Mi-as dori tare mult sa lucrezi in acest domeniu….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.