Daca se iubesc…

Se pare c social-democratul Adrian Solomon si democrat-liberalul Vasile Pintilie, cei doi parlamentari ai Brladului, au rezolvat toate problemele cu care se confrunt alegtorii. In consecint, rmasi fr activitate, cei doi si dedic foarte mult timp unul altuia, porcindu-se ori de cte ori au ocazia. Din prea mult dragoste, ar spune neinitiatii. Respectnd regula ba pe-a m-ti’, ultimul atac (unul furibund) vine din partea deputatului PSD Adrian Solomon. Social-democratul si-a spus din nou prerea despre adversarul su politic, dup ce, cu dou zile n urm, Pintilie declarase c Solomon este un asistat social care a trit toat viata pe spinarea statului. n replic, senatorul Pintilie i-a recomandat deputatului un tratament de specialitate. Noi le recomandm ambilor s se ignore si s se ocupe de problemele Brladului. Sunt mai importante dect imaginea lor de cetteni imbrcati n costume frumoase, dar care vorbesc att de urt.

Ieri, la sediul Organizatiei Municipale a PSD Brlad, deputatul Adrian Solomon a organizat o conferint de pres al crei singur scop a fost acela de a-i da nc o dat o replic senatorului PDL Vasile Pintilie. Pasional cum l stim, Solomon a fcut chiar mai mult dect si-a propus, adresndu-i democrat-liberalului apelative ca prost, hot, golan, maimutoi si ciocoi. Sup- rarea lui Solomon si trage seva tot dintr-o conferint de pres, n cadrul creia Pintilie i-a transmis c toat viata a trit pe spatele statului si c e un asistat social. Nu plec, bi, maimutoiule care esti, de la ANL! Nu plec! Pentru c mie nu mi-a dat statul un apartament pe dou pachete de tigri, asa cum l-ai luat tu n buricul trgului. Esti un prost, fiindc m ntrebi de ce nu am venit la serviciu. Pi eu nu am serviciu, dac nu stiai, am mandat! Am mandat de la oameni s i apr de un golan ca tine. Si s m dai n judecat c te-am fcut prost, fiindc e foarte simplu s le demonstrez judectorilor ct esti de prost. Tu si cu penala Roberta faceti parte din aceeasi categorie a inculturii si imposturii care conduce Romnia si care e condus de Bsescu si Boc. Hotilor, ciocoilor care sunteti!, i s-a adresat deputatul senatorului Pintilie ca si cnd acesta i s-ar fi aflat n fata ochilor. Momentele de suprare au continuat iar deputatul si-a fcut public si telul pe care l are n viat: Eu, spre deosebire de Pintilie, nu sunt un hot care a furat toate spatiile din centru pentru a se mbogti. l asigur c nu am dect acel apartament de la ANL si c nu intentionez s mi iau cas, asa cum crede el, pentru c nu am bani. n afar de indemnizatia de parlamentar, nu am alte surse de venit, pentru c nu vnd televizoare sau triciclete si nici nu nchiriez spatii. Prin urmare, scopul meu n viat e s l dau jos pe Boc. M trezesc dimineata si m culc seara cu acest gnd, a mai spus Solomon. Cu toate c nu si-a pus prea multe sperante n motiunea pe Legea Educatiei depus de PSD zilele trecute, deputatul si-a ncheiat conferint a de pres dnd citire mai multor paragrafe din motiune. n concluzie, Legea Educatiei are foarte multe lucruri n comun cu proiectele nazistilor iar Guvernul Boc nu urmreste dect politizarea unittilor de nvtmnt.

Replica lui Pintilie

Afirmatiile deputatului Solomon au fost comentate, scurt, de ctre Vasile Pintilie. Senatorul a tinut s precizeze c felul n care a reactionat Solomon de aceast dat l oblig s nu i mai acorde atentie pe viitor. Sper ca acum brldenii nostri s se fi convins, nc o dat, cu cine au de-a face n cea ce l priveste pe domnul deputat Solomon si c promovare lui ca reprezentant al nostru n Camera Deputatilor a fost o greseal fatal pentru un oras ca Brladul, cu o traditie cultural foarte important. Faptul c si pierde cump tul foarte repede si devine coleric, chiar violent n unele situatii, si am multiple exemple pentru a argumenta lucrul acesta, nu ne avantajeaz pe noi ca brldeni. Totodat, comportamentul su scoate n evident un caracter foarte labil, care frizeaz cu bolile psihice. i urez domnului Solomon mult noroc n viat, poate se mut la un apartament cu 4 camere la ANL si i recomand un tratament de specialitate, a rspuns senatorul Pintilie.

5 COMENTARII

  1. DACA LUI SOLOMON I S-AR FACE UN CONTROL PSIHIATRIC SIGUR IAR IESI DIAGNOSTICUL DE DILIMAN ULTIMA FAZA.DESPRE LIMBAJUL SI EDUCATIA LUI NU ARE ROST SA COMENTAM CA LA CIOARE CA EL LIPSESC CU DESAVIRSIRE.

  2. Barladenii s-au saturat de barfele „domnului” Solomon si abia asteapta sa i se termine mandatul, si spera ca in momentul in care domnul primar Constantinescu va fi reales sa fie atent ce oameni isi va alege in trupa dumnealui. Sa se fereasca de incultul Solomon care si-a cumparat diploma de facultate. Speram sa nu mai aiva loc de munca nici la catedra, deoarece cu gradul lui de cultura si „cei 7 ani de acasa?” nu ar face decat sa-i tampeasca pe elevi. Si apropo de apartamentul dansului de la ANL, nu consider ca il merita, deoarece sunt multe persoane care au indeplinit criteriile de acordare a apartamentului, dar nu au avut destule relatii. 30 de milioane salar pt un cetatean al Barladului mi se pare mai mult decat suficient….NU ai bani de casa? Stai cu chirie…sau credit la banca…ca indeplineste conditiile salariale….Ce faci cu banii? Daca ai avea 800 ron salar din care 200 mai dai si pe naveta? Altii cum se descurca? RUSINICA, RUSINICA, RUSINICAAAAAAAAAAAAA…esti pt Barlad

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.