Gura pacatosului…

Un porumbel de toat frumusetea i-a scpat (evident, fr voie) directorului Aquavas Brlad, Vasile Ungureanu: localnicii i pltesc societtii profitul de 5%, dar si o cot de dezvoltare de 7%. Dar nu societatea de furnizare a apei a decis acest lucru, ci ANRSC. Ct despre pierderile Aquavas, acestea intr n buzunarul… Aquavas!

Pisica ud a fost aruncat n grdina altuia n momentul n care Aquavas a vzut c nu o mai scoate la capt cu zecile de reclamat ii si sesizri ctre Protectia Consumatorului. Oamenii au reclamat c, n ciuda faptului c s-au aliniat la dispozitiile societtii, aceasta continu s le perceap costuri suplimentare. Este vorba despre de acum renumitele inadvertente dintre ceea ce indic contorii de ap de apartament si cei de scar. De aici a nceput Ungureanu s o scalde. Am avut cazuri n care s-au facturat circa 140 de metri cubi, dar consumul real era de 1.000. Iar aici avem circa 40 de blocuri. Pe parcursul a 5 zile trebuie s se intervin neaprat. Comparativ cu alte localitti, stiu c pretul apei este relativ mare, numai c trebuie spus c este un tarif stabilit de ANRSC, n care se regseste o cot de profit de 5% si una de dezvoltare de 7%. Dac noi livrm 1.000 de metri cubi si ncasm pentru 140, nsemn c noi nu mai nregistrm profit, ci banii pleac la canal. Aici sunt banii si astfel sunt nemultumite ambele prti, a spus Ungureanu (foto). Prin urmare, dac Aquavas factureaz att apa, ct si canalul, unde sunt pierderile? Ce nseamn n acest caz pierderi? Probabil profituri mai mici pentru societatea de furnizare a apei, lucru care nu i convine directorului Ungureanu. Trebuie spus c acesta nu este la prima lovitur cu btul n balt. n trecut, el a mai prezentat opiniei publice un grafic de calcul al serviciilor furnizate populatiei care nu doar c era copiat de pe Internet, dar nu avea niciun corespondent n realitatea facturrii din Brlad. Pe urm, tot de la Ungureanu nu s-au putut afla nici explicatii plauzibile pentru avariile repetate la retea n locuri n care se intervenise cu doar cteva zile n urm. Mai mult dect att, acesta nu i-a putut rspunde nici mcar primarul Constantin Constantinescu, care la chestionat cu privire la lucrrile de investit ii realizate pn acum la reteaua de alimentare cu ap a orasului.

2 COMENTARII

  1. DOI NESIMTITI IN SPETA PRIMARUL SI ACEST DIRECTOR FALIT NE JECMANESC VINZINDU-NE CEA MAI SCUMPA APA DIN ROMANIA.AM VOTAT CA PROSTUL TITI CONSTANTINESCU CREZIND CA FIIND SOCIAL-DEMOCRAT SI ADMINISTRIND UN ORAS SARAC VA FI MILOS CU CETATENII IN CEEA CE PRIVESTE BANII BIRLADENILOR DAR M-AM INSELAT AMARNIC FINDCA DE CIND LUMEA SI PAMINTUL SATULUL TOT DE LA FLAMIND FURA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.