Drumul European 581, raiul vitezomanilor

Smbta trecut, politistii din ntreaga tar au desfsurat actiuni pentru cresterea gradului de sigurant rutier. Radarele nu au somat, pe DE 581, pe raza comunei Tutova, fiind surprinsi doi conductori auto n timp ce rulau cu viteze mult peste cele admise: 125, respectiv 160 de kilometri la or.

Smbt, 2 octombrie, ncepnd cu ora 15.00, n baza planului de actiune Alege Viata, politistii de ordine public si politie rutier din ntreaga tar au desfsurat n sistem integrat actiuni pentru cres- terea gradului de sigurant rutier. Politistii Serviciului Rutier si ai Serviciului de Ordine Public Vaslui au actionat pentru depistarea conductorilor auto care ncalc prevederile legale sau comit infractiuni la regimul circulatiei rutiere si pentru prevenirea accidentelor de circulatie. Pentru monitorizarea traficului, n actiune au fost angrenati peste 50 de politisti rutieri si de ordine public si au fost utilizate aparatele destinate supravegherii traficului rutier si msurrii vitezei de deplasare a autovehiculelor. Politistii au sanctionat 153 conductori auto care au depsit limita legal de vitez si au retinut 2 permise de conducere n vederea suspendrii dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. De asemenea, politistii au constatat si 2 infractiuni la regimul circulatiei rutiere. n dou situatii a fost depsit viteza cu mai mult de 50 km/h a vitezei maxime admise pe sectorul de drum respectiv si pentru categoria din care face parte autovehiculul condus, fapt pentru care a fost aplicat si sanctiunea complementar a suspendrii exercitrii dreptului de a conduce pentru o perioad de 90 de zile. Astfel, aparatul radar a nregistrat un autovehicul pe DE 581 circulnd cu viteza de 125 km/h, pe un sector de drum situat n afara localittii Tutova, sector de drum aflat n lucru, cu indicator de limitare a vitezei la 40 km/h. Urmare a acestui fapt, conductorului auto, un cettean din Republica Moldova, i-a fost suspendat exercitarea dreptului de a conduce pentru o perioad de 90 de zile. Tot pe DE 581, pe un sector de drum situat n afara localittii Tutova, aparatul radar a nregistrat un alt autovehicul care circula cu viteza de 160 km/h, fapt pentru care conductorului auto, un tnr din municipiul Brlad, i-a fost retinut permisul de conducere.

1 COMENTARIU

  1. acel sector de drum intre badeana si barlad nu este in lucru este parasit!!!in loc sa puna sa-l repare le-a venit mai usor sa puna niste indicatoare si sa ne arda pe noi la buzunar !!!du[pa ce va trece iarna poate se vor gandi sa-l repare!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.