Drosu nu a rezistat dect zece zile n libertate

Politistii Biroului de Investigatii Criminale Brlad au reusit probarea activittii infractionale a unui tnr n vrst de 19 ani care, n luna septembrie, a svrsit dou infractiuni de furt, o infractiune de amenintare si o infractiune de violare de domiciliu. n aceeasi lun, tnrul fusese eliberat din Penitenciarul Bacu, unde a efectuat o pedeaps privativ de libertate. Pe numele lui, a fost emis un mandat de arestare preventiv pentru o perioad de 29 zile.

Joi, 30 septembrie, Judectoria Brlad a emis mandat de arestare preventiv pentru o perioad de 29 zile pe numele lui Dragos Drosu, de 19 ani, din municipiul Brlad. Acesta este principalul suspect de svrsirea a dou infractiuni de furt calificat, o infractiune de amenintare si o infractiune de violare de domiciliu, fapte comise n luna septembrie. n noaptea de 22 spre 23 septembrie, tnrul a ptruns fr drept n locuinta unei femei din municipiul Brlad si i-a sustras dou telefoane mobile si suma de 100 lei. De asemenea, n noaptea de 27 spre 28 septembrie, Drosu a ptruns fr drept ntr-un atelier cu profil reparatii aparatur electronic, de unde a sustras 30 telefoane mobile, 2 aparate foto si ale accesorii pentru telefoane mobile.

Razbunare ratata

n seara de 28 septembrie, suprat c victima furtului comis n noaptea de 22 spre 23 septembrie a fcut sesizare la Politie, tnrul s-a deplasat la imobilul acesteia, a ptruns fr drept n curtea locuintei femeii si a amenintat-o cu un topor. Din cauza faptului c se afla sub influenta buturilor alcoolice, s-a mpiedicat si a czut, accidentndu-se. Dragos Drosu a fost transportat la Spitalul Municipal Elena Beldiman Brlad. n urma perchezitiilor efectuate de ctre politistii brldeni la domiciliul lui, au fost gsite toate bunurile sustrase de acesta. Bunurile au fost ridicate si predate prtilor prejudiciate. Pe 29 septembrie, tnrul a fost retinut de politistii pentru o perioad de 24 ore, iar ulterior a fost prezentat n fata instantei de judecat cu propunerea de arestare preventiv. Pe numele acestuia a fost emis un mandat de arestare preventiv pentru o perioad de 29 zile. De mentionat c, pe 13 septembrie, Dragos Drosu a fost eliberat din Penitenciarul Bacu, unde a efectuat o pedeaps privativ de libertate pentru svrsirea de infractiuni contra patrimoniului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.