Apel la miscari de strada si/sau proteste

Iesire la ramp n fort a social-democra- tilor brldeni, prin vocea presedintelui organizatiei, deputatul Adrian Solomon. Acesta a fcut apel la populatie s ias n strad sau s protesteze n orice fel, n ziua votului Parlamentului asupra motiunii de cenzur. Este o motiune a Romniei majoritare, o motiune popular. De aceea, prin intermediul dumneavoastr, vreau s fac un apel la toate clasele sociale s ias n strad n ziua votului pe motiune. Elevii, cei peste 18, de clasa a XII-a, pot chiar ntrerupe orele, n semn c militeaz pentru votarea motiunii. Toat lumea trebuie s protesteze mpotriva unui presedinte interlop, care a ajuns s conduc un guvern si o tar asisderea, a afirmat Solomon.

3 COMENTARII

  1. daca se va iesi in strada si nu se va renunta usor la proteste se va obtine ceva,daca se iese sa se faca galagie cateva ore nu va fi nici o sfaraiala.

  2. ASTA STIE PSD-UL ASTA FACE.ASA IA INVATAT TATAICA KGB-IST ILICI ASTA FAC,MINERIADE.DAR DE CE DUMNEZEUL MAMII VOASTRE NU SCOATETI OAMENII LA MUNCA SRLATANILOR DE BOLSEVICI.MUIEEEEEEEE CAT CASA POPORULUI ACESTOR JEGURI PENALE PSD-ISTE.OARE MAI SUNT INCA PROSTI CARE SA MAI CREADA IN ACESTE CURVE NESPALATE .AU JEFUIT ROMANIA DE A RAMAS NUMAI SCHELETUL.MUIEEEEEE PSD-PC-PNL

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.